narin256_ Kizlar Rahim filimi regliden kaç gün sonra çekiliyor bana yardim edermisin herşey denedik içmedim hap kalmadi ikinci olmadi bir türli ilk doğum sezeryandi 5 yıl oldu halen olmuyor rahim filimi için napmamız lazım acaba
havva_5 narin256_ ben adetim bittikten 2 gün sonra çektirmiştim ama yurt dışında özel bi hastanede çektirdim, regliyken çekilmiyor bildiğim kadarıyla. Yalnız değilsiniz, ben çektirdim bi sene olacak nerdeyse ama gebelik olmadı umarım size şans getirir
Aycicegim narin256_ en geç adetin 10. Gününe kadar çekilmesi gerekiyor yumurtlama zamanına denk gelir hamilelik vs oluşur diye önceden çekiyorlar
nr0900 narin256_ imkanınız varsa anestezili yaptırın daha detaylı bakılabilir agrıyınca kıpırdama falan olmazsa en azından , adet zamanı gidip doktordan randevu alırsınız
elf006 Merhaba! bnmde bir bucuk yıldır hamilelik olmadı hiç cocugum yok korunmuyoruz doktor hormon test yaptı hersey temiz şükür simir test bişi dedi onlarda temiz bide eşim bakında çok ii sonuçlar sebepsiz artık biizm durum en son hsg denicez bn gittim daha dün adetim 2. gündeyim bitince 3-4. gün gel dedi yani adetten sonra 4. gün falan bakılabiliomuş tüplere sıvı gönderceklermiş biraz araştırma yaptım ağrılı bi işlem oldugunu söyledi arkadaşlarımda yaptırdı bi iki gün ağrı ve lekelenme olmuş sonrası hamile kaldılar anestezili ve anestesiziz fiyat aldım anestesisiz devlet hastaneleri de yapıomuş ama ben hep sağlık sigortam oldugu için özele gittim Ankara da özel hastanelerde 18-23-25 bin şeklinde fiyat verdiler anestezili olan haftaya yapılacak bana bakalım hayırlısı