meryclbi 8 haftalık hamileydim düşük yaptım tekrar gebelik istiyorum doktorum şubatta vajinal muayene yaptıktan sonra tekrar gebe kalabilirsin diyecek veya 6 ayı doldurmamı bekleyecekmişiz. Aranızdan düşük yapıp sonra hamile kalan varsa bilgi verebilir mi
Fatmanur_0416 meryclbi ben 7 haftalıkken düşük yaptım doktorum 6 ay uzun bir süre 1 ay sonra isterseniz deneyebilirsiniz daha hızlı olur demişti kanama bittikten sonra benim ilk gebelikti korktuğum için 3 ay korundum sonraki aylar korunmadım folik asit kullanıyordum folik asidi 1 ay bıraktım hamile olduğumu öğrendim şuan 25+5 çok şükür herşey yolunda özele gittiğimde fazla bekleme demişti istiyorsan
meryclbi Fatmanur_0416 öncelikle çok sevindim sağlıkla kucağınıza alın ben beklemek istemiyorum fakat doktorun da bir bildiği vardır diyorum ama yine de bir doktorun demesiyle beklemek istemedim
Perim2 meryclbi çok geçmiş olsun 🌸6 ay sizin için uzun bir süre ben 18 haftalık bebeğimi kaybettim banada ay dedi 2 ay sonunda kontrole gittiği de rahim toparlı kendini iyi hissediyorsan deneyebilirsin ama 6 dolsa iyi olur dedi Kasım ayında başladım hala demiyrm sonuçta Hemn gebelikte olmuyor iki adet görün iyi hisisdersenz başlayın derim ben
BenekliCadii meryclbi bedenin ve ruhen dinlenmek daha iyi olur hemen çocuk yapmamanı öneririm canım ✨
meryclbi hacerserter ya çok sevindim öncelikle rahim toparlanma süresi vermedi mi doktorunuz bana 6 ay dediler
Fatmanur_0416 meryclbi Allah razı olsun ama bence başka bir doktora da görünün derim çünkü doktorum bana 6 ay uzun bir süre demişti ben zaten 3 ay korunmama rağmen 3 ay korunmadım sonra hamile kaldım kanama bittikten sonra zaten yumurtalıkların eskisinden daha çok aktif oluyormuş ve daha kolay oluyormuş sen yine de başka doktora danış canım
Deniiibayyy meryclbi boşuna doktoru bekliyorsunuz şu an. Ben 25+3 de ölü doğum yaptım bana bile 3 ay dedi kontrolden sonra. Başka bir doktora rahminizi kontrol ettirin ve bebek deneyip deneyemeyeceğinizi sorun. Adam kontrol için bile çok uzun süre vermiş. Zaman kaybı…
meryclbi Deniiibayyy daha 2 hafta oldu düşük yapalı ama ocağın sonunda türkiyeye gidicem orda bir doktora gözükücem tekrar zaten o zamana rahmimde toparlamış olur diye düşünüyorum
Deniiibayyy meryclbi ocakta muhtemelen tamam deneyin der. Çünkü öncesinde gitmiş olsanız mesela 1 reglden sonra deneyin derdi diye tahmin ediyorum. Gönlünüzce olsun herşey 🫠
meryclbi Fatmanur_0416 yurtdışında yaşıyorum bu yüzden çok fazla doktora gitmek istemiyorum burada ama ocak ayında Türkiyeye gidicem o zaman başka bir doktora daha görünücem 6 ay bana da çok uzun bi zaman geliyor yani eğer bir sakıncası yoksa bende tekrar gebelik istiyorum 🥹