Esma006 Busraaras inşallah canım normal insanlar 10.gun fln yumurtlarken ben 17-18-19.gunler yumurtluyorum buda regl etkiliyor mahvediyor beni resmen
Busraaras Esma006 evet evden çekip kutuyu gönderebilirim ama buradan görsel paylaşamıyorum nedense galerime yada kamerama geçiş yapmıyor bir sorun var sanırım
Busraaras Esma006 60 kapsül mor paket kapsüllerde mor sabah akşam 30 günlük bir kutusu arkadaşım keşke yollayabilsem deniyorum olmuyor görseli
pimpirikliana Busraaras insülün direnciniz nasıl anlaşıldı acaba aile hekiminde insülinime bakılmış bi yorum yapmadı Dr kaç çıkmıştı sizin değeriniz. Takviyeyi günde bir kez mi kullandınız?
Busraaras pimpirikliana kan tahlilinde görünüyor genelde polikistik olan kişilerde var nadiren polikistik olmayan kişilerdede olabiliyor buda bir engel yumurtanın çatlamasına gebeliğe malesef
pimpirikliana Busraaras benim şimdiye kadar ki tüm kan tahlillerimde açlık tokluk iyi çıkıyor insilün değerimde iyi çıkıyor ama Hba1c(3 aylık şekerim) yüksek çıkıyor 🥲
birumutt Busraaras aminn inşallah canım benim ❤️ Rabbimin izniyle her şeyin yolunda gidip yavrumu kucağıma sağlıcakla almak tek temennim
Busraaras pimpirikliana ins pimpirikliana insülin direncim benimde sınırda çıkıyor benimde şekerim yok ama eğer polikistik over varsa yinede glifor veriyor doktor ve bu aslında iyiliğimiz için
Busraaras Esma006 evet evet bu bende o fiyata aldım ekim ayında yorumları oku inan çok etkili çok olumlu yorumları var en büyük örneği benim ☺️ sanada faydalı olur inşallah bir vesile ile 🙏🏻