Asyaalin Ben ilk doğumumu spinal anestezi ile yaptım 10 gün şiddetli baş ağrısı yaşadım ve hep acildeydim bebeğime bakamadım sezeryan acısını bile yaşamadım baş ağrısından ilk doğumunda böyle sıkıntı yaşayıp ikincisi sorunsuz geçen varmıdır ki acaba😕
Nurozi Asyaalin ben hiç baş ağrısı yaşamadım ya genelde şekersiz kahve falan öneriyorlar içmedin mi hiç bişey ? İkinciyi de spinal istiyorum bende acayip bel ağrısı bıraktı miras 🥹
MerveNur- Asyaalin bennn😍 ilkinde bilmiyordum ama ikincide sağolsunlar sürekli uyardılar başını oynatma diye bebeği yanıma getirdiklerinde bile başımı çevirmedim korkudan😅 emzirirken de ebe ben bebeğe baktıkça sen kafanı kaldır aşağı bakma diye uyardı ve emzirmediğin zamanlarda mümkün olduğunca yatak eğik pozisyonda olsun dedi ona çok uymadım ama çok şükür hiç baş ağrım olmadı bu kez
MerveLeo Asyaalin benimde öylrydi 4 gün çektim baş boyun ağrısından bebeğimi doğru düğün almak istemiyordum ilk 2 gün. Ocak sonu 2. Doğumum var genel anestezi almak istiyorum sırf bu yüzden
Asyaalin MerveNur- yani ilkinde olmuştu 2. De olmadı öylemi ya genel anestezi almak istemiyorum ama spinaldende aşırı korkuyorum ben başımı çok oynattım hiç uyarmamışlardı o yüzden mi oldu acaba
Asyaalin MerveLeo bende genel istiyorum sırf bu yüzden ama ondada kendine gelmek zor oluyomuş falan ondanda korkuyorum yani spinalin ilk saatleri mükemmeldi
MerveNur- Asyaalin ben de çok oynattım ilkinde sürekli sağa sola bakıyordum bunda direkt uyardılar kafanı oynatma baş ağrın olmasın diye demek ki etkisi varmış