nevinbulyaman İki aydır bebek olması için korunmuyoeuz son 3 gündür aşırı sırt ağrım kasık ağrım var bugün artık dayanamadım hastaneye gittim hCG 1.20 çıktı reglime daha 10 gün var bu değer yükselir mi
2bebisannesyim nevinbulyaman canm bende öyle olmuştu adet oldum sonraki ayda gebe kaldim ins sende gebe kalırsın bu ay güzel haber alırız
buketdeniz19 nevinbulyaman çok erken yaptırmışsın betayı ben erken gebelik testi yapmıştım adetime 7 gün kala negatif çıktı adetime 4 gün kala pozitif çıkmıştı biraz sabret biliyorum zor fakat adetin geçmeden yapma sonra gereksiz yere üzülüyoruz 😌
nevinbulyaman @ElaEge inşallah yükselir sizce bi kaç gün sonra yine test vereyimmi yoksa bat gününe kadar bekleyeyim mi var
ElaEge nevinbulyaman bence batı bekleyin çünkü beta takip etmek insanı aşırı strese sokuyor ben iki gebeliğimde de gecikme bekledim sonra kandan öğrendim 7-8 haftalık olunca da gidip direkt kalbini duydum sürekli takip strese sokup insanı inanılmaz üzüyor bence Allah gönlünüzdekini ömrünüze versin💕
nevinbulyaman @2bebisannesyim ayy hadi inşallah çok teşekkür ederim güzel bi umut oldu sözleriniz dpo 6 dayım hiç bir belirtin yok ama hissediyorum hamileyim inşallah 🙏😇
nevinbulyaman @buketdeniz19 canım çok canım ağrıyordu kasık ağrım sırt ağrım hiç yerimde duramıyordum ağrıdan geçen ay eşim hastaneye götürdü gittik doktor hCG testi istedi 1.20 çıktı bu ay sabrediyorum geçen ayki kadar belirtilerinden yok bakalım nasip etsin inşallah Rabbim 🙏
nevinbulyaman @gizemsrkrtl benimde 22 ocak kan vermedim daha ama inşallah hamileyizdir Rabbim isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah🙏