Cat98 37+5 zorlu ve ani bi doğum oldu sütüm gelmiyor hastaneden çıkış yaptırmıyorlar. Philips avent süt pompası ve bestlak damla aldım yeni kullanıyorum ama başka her öneriye açığım işe yarasın yeterki
umynurr Cat98 allah anali babali buyutsun gozun aydin cnm normalmi dogurdun Bulgur pilavi ye bolca bide evde kim varsa sana kayisi kuru uzum hoşafi yapsin oda artirir
Ceku256 Cat98 benim de duş alana kadar gelmedi duş alınca geldi. Eğer duş imkanın yoksa sıcak havlu koy göğüslerine masaj yap bol bol. Bol sıvı tüket eğer yapıp getirebilecek birileri varsa dut kurusu incir hoşaf yapsın getirsin. Bebeğin yanındayse emzirmekten pes etme yoksa sık sık sağ stres yapma sütün en büyük düşmanı stres
twobabymomm Cat98 hayırlı olsun canım.evladin ben de normal doğum yapmama rağmen 2 gün net gelmedi ama en iyi yöntem bebeğin bol bol emmesi bebek emdikçe süt çoğalıyor birde göğsünü sıcak suyla yıkayıp masaj yap inşallah bir an önce gelir 🫶
Cat98 umynurr normal doğurdum ama çook dikişim var ve hemoroid patladı bi anda o yüzden çok ağrılı ve zor bi doğum süreci geçirdim psikolojik olarak bir günde bittim sanırım o yüzden de çok etkilendi süt meselesi anladığım kadarıyla çok psikolojik bişey ya bulgurta gluten kabız yapar diye korkuyorum ama yedim onları
Ddygalz Canım hayırlı uğurlu olsun öncelikle meme ucunu uyarmaya çalış yani elinle sık ki sütun azar azar gelsin hiç stres yapma bı kac gün sonrada gelebilir goguslerine sıcak su torbası koyabilirsin bol bol sağım yapabilirsin ama ilk etapta süt kanallarını aç ki canın çok yanmasın stres yapma tekrar söylüyorum benim dogumdan 2 gün sonra gelmişti mamayla desteklemistik sağlıkla büyütün 🙏
Cat98 twobabymomm emmiyor ağlayınca hiç tutmuyo ama zorla tutturdu hemşireler gögsüm yara oluyor ucunu tutuyo acaba o acı da geciktir mi diye düşünüyorum bir kaç damla geliyo ama
Daisyy000 Cat98 Duşa girme durumun yoksa sıcak ve hafif ıslak havluyu göğsüne koy sonra bildiğin eski tip saç tarağı ile göğsünü yukardan meme ucuna doğru tara canım
Cat98 Daisyy000 bunu denicem inşallah duşa girmiştim ama uzun kalamadım hala hastanedeyiz burada girdim de havluyu ıslatıp üstüne sıcak su torbası koysam olur mu ki ?
ftsu Merhaba canım 2 gün önce bende doğum yaptım ve benim de hiç sütüm yoktu.. bana banyo yaparsan süt damarların sıcak su da açılır dediler.. gerçekten de 1 2 damla da olsa gelmeye başladı.. sonrasında şekerli besinler ve yeşillik tüketimini arttırdım.. E BEBEK’ten promalt diye bir içecek önerdiler emzirenler için süt artışına destek oluyormuş onu içtim ve maşallah şimdi çoğaldı kesinlikle tavsiye ediyorum.. aynı zaman da philips pompayı kullandım.. çok işe yaramadı başka bir pompa kullandım adı da LANSINOH bu gerçekten içlerinde ki en iyisi şuan bu pompayi icat edene bol dua gönderiyorum.. imkanınız varsa deneyin derim 🥰
Cat98 ftsu banyoya girdim ama altta çok dikişim olunca uzun durmadım canım ne kadar kaldın sen sıcak suda, ebebekten malt içeceği de aldım bi kaç damla geliyor da akmıyor yani tek beslemede şuan 20 ml içmesi gerektiğini söylüyorlar da bebek 3190 kg doğdu şuan 2940a düştü o kadar geliyor mu senin? Bu arada yaşı uzun olsun allah güzel günlerini göstersin inşallah
birthecene Cat98 bol bol ten tene tenas yap bebeğini öp kokla oksitosin hissederek salgılanıyor hissetmelisin bebeğini. 😊
Cat98 birthecene bebeğin kıyafetlerini çıkarınca çıldırmış gibi ağlıyor tepiniyor ya nasıl yapcam bilemedim 🥺 hala gelmedi
birthecene Cat98 kıyafetlerini çıkarma senin kokunu alsın sende onun kini bol kucak bol temas oksitosin bir seks esnasında bir de emzirirken gelir 😉😊
Daisyy000 Cat98 Olur olur canım, ama bunu yaparken stresli yapma, sakin ol ,rahatla,sıcaklığı hisset kendini bırak ,sütün zaten geldi var yani, sadece inmesi lazım 🌸
twobabymomm Cat98 birkaç damla gelmesi bile çok iyi demekki sütun geliyor. Sadece ucunu tuttuğu için yara oldu büyük ihtimalle inşallah emer bir qn önce ben de nerdeyse 15 güne yakın tutturamadim bebeğim emiyordu ama ben beceremiyodum gogsumu vermeyi hastanede emzirme danışmanı yardımcı olmuştu çok şükür alışmıştı 🫶inşallah sizde başarırsınız♥️