Noyimommy umynurr ne demek istediğin zaman yaz ben buralarda oluyorum gece de emzirme işleri malum 🥹 sormak istediğin bişey olursa
Noyimommy umynurr yok 37 den sonrası sıkıntı olmaz inşallah biz çünkü doktorumla 36-37 gibi artık gelebilir durdurmam gelmek isterse felan diye konuşmuştuk
twobabymomm umynurr ilk gebeliğim çok hızlı geçmişti ama ikinci hâlâ 9 haftalık 🤣bizde 37 38 olur muyuz acaba 😂 ilk bebegimi tansiyon yüzünden 37 hafta 5 günlükken suni sancı ile doğurdum inşallah bu da normal olur (ama suni sancısız )🫠🤭
umynurr twobabymomm saglikla gelsin cnm zaman su gibi geciyor inanin bi nefeste alalim kucagimiza bebisleri
Noyimommy twobabymomm bi süreden sonra çok hızlı geçiyor tabi gebeliği seviyorsanız ben çok seviyordum basıma bi kaç şey gelse de 🥹 inşallah suni sancı almazsınız
Noyimommy umynurr evet evet pozitif ol doğumunda pozitif olsun bebeğinde sağlıkla gelsin 🥹 ben hemşireyim çocuk hemşiresi bebeği çıkarınca nefes al lütfen diye ağlamıştım 😂
miracsmom_ umynurr 37+4 haftaya gün verecek doktor korku kaygı ne ararsan var artık günler azaldıkça artıyor
umynurr miracsmom_ stres yapma cnm bende hic stres korku yok olusmadi olusmazda insallah guzel dusunelim guzel gecsin
Noyimommy umynurr olabilir neyse hazırlık yapıyo demekki benim doktorum iyi yalancı sancıların olması demişti
Ozlemkaan umynurr 37+2 deyiz bugün oğluşum bizi kandırdı kasılmaların vardı ortalama 10 dkda bir falan ama hastaneye gidene kadar geçti şimdi sakin sakin takılıyor sıpa bir telaşla valiz maliz herşeyi alıp gittik ama elimiz boş döndük 🤣
umynurr Ozlemkaan hhaha minnaklar rahat durmuyor dun bende ayni sekilde kosacaktim genede biraz bekliyim belki su gelir dedm gelmeyince agri sizi gecti bakalm ne zaman gelecekler