Kvssrr heragirl yalancı sancı iki üç defa gelen belden kasıklara vuran uyuşuyormuş hafif tatlı sonra duran iki üç defa da geçiyor ama eger devam ederse gerçek sancı oluyor aynı adet agrısı gibi diyorlar ya oyle oluyor inanın anlıyorsunuz o an sancı mı ne bu dıye ben ilk hamileliğim 23 yaşında yaşadım 5 saat de evde bekledım biraz açılma olsun dıye tabi su gelmemiş di nişan gelmemişti o yuzden bekledım dogum da bir saatın içinde olan bir şey de degıl zaten
Sun10 heragirl en önemlisi düzenli olması canım. Arkadaşım gaz sancısı gibi diye gitmişti ama düzenliydi demişti benimki hem düzenli hem de dayanılmayacak gibiydi kişiden kişiye değişiyor yani
heragirl Kvssrr ya haklısınız zTen de belden vuruyor daha sonra dakikalardır gaz sancıdı gibi hafif regl gibi devam ediyor bj mu sancı anlayamadım rahatta yatamıyorum yani
Kvssrr heragirl şimdi herkesin vücudunda ki ağrı eşiği farklıdır bende bir haftadır yalancı sancı var belim den başlıyor bacaklarıma kadar vuruyor ama devam etmıyor şuan zaten son haftalarımda oldugum için haftalık gidiyorum sizde eğer terreddüt edıyorsanız sancıdan bi muane olmaya gidip bi nst ye bağlanın içiniz rahatlar
handan3958 heragirl canm takip ederek anlayabilirsin adet sancısı gbi başlıyor başlarda hafif ve aralıkları uzun oluyor zaman geçtikçe sancı araları azalıp sancının şiddeti hafif hafif artmaya başlıyor yalancı sancı olsa biraz yürüdüğünde duşa girdiğinde falan geçer ama doğum sancısı geçmez
Karahisari Eğer saincıysa bile de doğum sancısına döndüğünde anlıyorsunuz ya adet ağrısına benziyor ama daha fazla.. hazırlık kasılması yürümeyle hareketle duşla geçer hafifler ama asıl sancı geçmez
Karahisari Gaz sancısı acılı olur batar. Doğum sancısı bildiğiniz ağrı, derinden gelen bi ağrı. Böyle belinizde kasları sanki biri asılıp asılıp gerdirip bırakıyomuş gibi