Mom534545 Şu an 32+1 deyiz doğum 4mayıs görünüyor ne zaman başlasam temizliğe son günlerde de iyice saldm ev kötü durumda nasıl olsa toptan yapacam diye siz ne zaman yapmayı düşünüyorsunuz ???
1umutturyasamak Mom534545 bizde 31 haftalgz bilmiyorum nezaman yapsam atıcagm kıyafetler vardı onları ayrdm dolabmı düzelttm bazamın altını düzeltm bebsn kıyafetlerni yıkadm ütüledm hedyelklermn sparsını verdm salı gelcek onları yapmaya baslarm 35 haftamda camları silerim kapıları silerim perdeleri makneye atarm halıları yıkmaya verr mutfak dolablarmı silerim zaten gecen gün yaptımda yne yapacm mecbur
asilsmom Mom534545 agırlastıgınız haftalarda lütfen yormayin kendinizi çok fazla.... bende hiç dikkat etmezdim rahimde yumuşama olmuş.. erken dogum riski Allah korusun🙏🏽🤲🏼🤲🏼
Osmansaime Mom534545 35 haftalgiz yarın halilarim yıkanması gidecek ve yardım etmek için biri gelcek basliycaz insallah dip köşe boya badana . 1 hafta içinde biter insallah .
Polo Mom534545 benimde tam bir ayım var. Ben bu koca göbekle yapamam. Hem temiz olmaz hem de zaten heryerim ağrıyo Ben temizlikçi ayarlıcam 15 güne. Çümkü erken gelse yine kirlencek, çok gecede kalmasn die martın 20 snden sonra ayarlıcam
Zemzems 34+1 halılarımı yıkamaya gönderdim. Çarşamba günü gelicek halılar Perşembe günü birini ayarladım gelip temizlicek canm
Aysears Bence de 34 35 gibi büyük temizliğinizi yapın eğer siz yapacaksanız. Ben 37 den itibaren çok hareket edememeye başladım. Bence bu haftadan sonra varolan enerjinizi doğuma ve doğurma sürecine bırakın 😊 Ama başkası yapacaksa sonlara doğru bile olur. Zaten her hafta gerekiyor temizlik.
B-P-R Mom534545 benimki Mayısın Ortalarına Denk Geliyo Bende Nisan Sonu Halilarimi yıkamaya Gondericem Annemi Cagricam mayısın İlk haftası Gelsin Temizlik İçin Ama Oruçlu Olucak Oda Kıyamıyorum Bende Yapamam Zaten Temizlikçi cagricam galiba Bilmiyorum yaa
Zuzu97 Mom534545 temizlikçi çağırıyorum erken doğum riskim var diye sürekli yatıyorum hiç bişey yapamıyorum🤷🏻♀️
1umutturyasamak Mom534545 en iyisini yaparsn benm iki günümü aldı yıkayıp kurutup ütülemek petege birini as birini kaldr heryer bebek kıyafeti dolmustu 🤗 Malum dısarda soba kokusu falan dısarı seremıyosun