Cigdem1010 Kızlar merhaba. 24 haftalik hamileyim kızımızın adına ravza koymayı düşünüyoruz. Kaynanamin bi akrabası ravza isimli çocukların ömrü kısa olur koymayın demiş. Ismi koymamızı isteyen de kaynanam oldu bizimde içimize sindi. Cevrenizde ravza ismi olan var mı ya da adi ravza olan var mı. Böyle saçma biseye inanmak istemedim açıkçası çünkü ömrü veren de alan da allah.
Omaraysegul Cigdem1010 benim kiziminda Fatıma ravza adı.. Rabbim bilir kisa uzun olacagini isimle alakali degil o
Deletedmom667 Cigdem1010 kendı cocugunun ısmıne eşinle sen karar ver.. Her isme bir kulp bulur insanlar... Kişinin omrunun uzun kısa olacagını allahtan baska kımse bılmez..
baykuskiz Cigdem1010 benim yeğenim yeni 4 aylik Ravzanur koydular ismini biz yakistiriyoruz seviyoruz :))
Cigdem1010 Omaraysegul sagolun canim içim rahatladı kafama takıldı çünkü bu benim hamile kadına soylencek şey mi bu
Cigdem1010 Deletedmom667 Ya eşimle karar verdik sayılır ama fikir kaynanamdan cıktı hani şu isim güzel mi diye sordu bizde koyalım dedik öyle ama çevredeki insanlar gerçekten mal
feyzaa34 Annem 12 yıl önce kardeşimin ismini ravza koyacaktı dedem ranza mi ranza konulmaz çocuğa demişti rana koyduk
Adencanan Ravza değil ama bir arkadaşımın ismi Ravda.. çok akıllı zeki bir kızdır 😊 bence de biraz uydurma yorum gibi geldi.
Polo Cigdem1010 Allah bilir ömrü. Ama dini isim koyunda, içine sinmiyosa deiştir Kız bebeğe çok seçenek var