yildiz93 Doktorum kan basıncının artmasıyla baş ağrısının normal olduğunu özellikle migrenimi tetikleyebileceğini söyledi. Aranızda bunu yaşayan ve çözüm bulan var mı günlerdir geçmiyor başımın ağrısı.
disperisi17 yildiz93 eşim benim kafama buz ile masaj yapardı o rahatlatırdı buzu koyar erirdi masaj yapardı . Bende de migren var . Zor bir durum . Rabbim şifa versin . Doktoruma söyledim ne yapabilirim diye her ay vurulması gereken bir iğne var dedi nedense ben bir güvenemedim her ne kadar doktor dese de vurulmadım .
eeminess yildiz93 ben de bi keresinde kusma baş ağrısıyla 2 gün kıvrandım ne parol fayda etti ne buz koymalar asla hiçbiri işe yaramadı mecbur serum yemiştim öyle kendime geldim. Doğal yollardan ben hiç çözemedim o işi çünkü kendimi ilaca öyle bi alıştırmıştım ki arveles içmeden asla geçmiyordu. Şöyle bi formül buldum hafiften ağrımaya başlar başlamaz hemen parol içiyorum ilerlemeden 1-2 saat bekleyip içince hiç fayda etmiyor.
Aleynaa8 Bende öyleydim- ekran süremi kısaltıyordum - telefona televizyona bakmamaya çalışıyordum Haftadan sonra sık sık oluyordu 36 Dan sonra falan rahatladım-
yildiz93 disperisi17 iğne hariç hepsini denedim fayda etmedi doktorum günde 1 parol alabilirsin dedi ama parol migrene fayda etmez bari boşuna ilaç almayayım diye farklı çareler arıyorum
Gizem-2024 yildiz93 bende migren yok ama benimde yoğun baş ağrım olmuştu magnezyum takviyesi iyi geliyor
disperisi17 yildiz93 bende migren için her şeyi denedim kahve limon Melisa çayı migren taşı var onu sürdüm oda olmadı hiç biri işe yaramıyor . Doğumdan sonra hacamat olmaya karar verdim .
yildiz93 disperisi17 yok bacım bende de var hepsi hiç biri işe yaramıyor. Bende auralı migren var önceden migren atağı geldiği zaman sağ tarafım geçici felç olurdu konuşamazdım allahtan onlar olmuyor artık ama ağrısı beni mahvediyor.
disperisi17 yildiz93 evet ya hiç birinin faydası yok hiç biri işe yaramıyor bende nörolojiye gittim. Migren hapı verdi o bile işe yaramıyor . Nasıl bir illetse . Rabbim size Şafi adıyla şifa nasip eylesin .
yildiz93 Benim doktorum günde 1 tane parol iç başka içme demişti. Dişiniz neden ağrıyor önce bi diş doktoruna gidin dişinizde enfeksiyon varsa antibiyotik kullanmanız gerekir enfeksiyon bebeğe daha da zararlı çünkü.
muntu Malesef bende migrenle boğuşuyorum, bana twk iyi gelen şey, annemin yaptığı gibi başörtüsüyle sıkıca başımı bağlamak, 15 dkk sonra inanışmaz rahatlatıyor.