Nisanmomy kado35 soğuk buz gibi su içip sol tarafınıza uzanın ve takip edin yine hareket olmazsa doktara gidin ihmal etmeyin
kado35 Yazmelegi_ hayır yok dün gece hareketsizlik başladı ve göbek deliğimde ağrı buz koymamı söyledi doktor koydum hareketler vardı uyurken hareket azaldı bugün akşama doğru bir anda kesildi
kado35 Noyimommy midemi bulandırdığı halde birsürü tatlı yedim tatlı yiyince hemen hareket ettiği için ama işe yaramadı
Asmel kado35 korkmayın,günde 10 hareket varsa saatlere takılmayın,genelde uykuda oluyorlarmış ben de 35 haftalık gebeyim..Bir aksilik olsa anlarsınız ,solunuza ya da sağınıza yatın orada karında boşluk açılınca hareket ediyorlar
piremses34 kado35 gün içinde yorulduğum zaman benim bebişim de hiç hareket etmiyor böyle çok az hissediyorum oda benimle beraber yoruluyor diye düşünüyorum
Senacanblt_ kado35 en son gittiğimde doktor artık büyüdüğünü yerşnin daraldığını ve çok sık eskisi kadar hareket etmeyebileceğini söyledi ve günde 10 adet etse bile yeterli demişti bu haftalarda 10 adet gibi takip ediyorum bende
VuslatDemir Benim doktorum üç saat hic hareket etmezsen mutlaka zaman kaybetmeden gel diyor ben beklemem öyle bi durumda