Havin49_ Dmadm16 ben hiçbişey hazırlamadım ramazana denk geliyor kaynanam burda olcsk o yapar evdekilere yemek
Fulyaaa1 Dmadm16 bende bekleyeyim. Ama ben börek kurabiye çeşitleri mozaik pasta var aklımda ben biraz daha çay yanına yönelik şeyler atıyorum bu ara da
Dmadm16 Fulyaaa1 dereotu,bitli kurabiye yapıp atacağım ben de am böyle süt yapıcı daha sağlıklı tarifler de iyi olur yulaf poğaça gibi
Aleynaa8 Poğaça kek kurabiye falan hazırlamadım açıkçası Kendimiz için yemek hazırlığı yaptım- Sulu köfte için köfte Anne köftesi Nohut fasülye bezelye hasladım Et suları Şinitzel fln yaptım koydum. Soğanı patatesi havucu bile doğrayıp koyasım var 🤣🤣
Quen_14 Dmadm16 hiç birşey yapmadım çok buzluk ürünü tüketen bi aile değiliz misafir içinde hiç uğraşamam sanki bana bi faydaları varda doğum sonrası tek beklentim akrabalarımı görmemek oda imkansız gibi duruyo
adatuna Dmadm16 metro marketten börek, haşlamaya hazır sebze, lahmacun, pizza tabanı ve köfte aldım çok pratik oluyot
mucizebebegimmm Dmadm16 mozaik pasta, sigara böreği(çiğ), rulo börek (çiğ), tuzlu bayatlamayan sirkeli kurabiye hamuru, 3 malzemeli şekerli kurabiye hamuru, içli köfte, yuvarlak köfte, sömelek köfte maraşlıyız diğer yerlerde adı ne bilmiyorum. Köfteleri annem yapmıştı. Lahmacun içinide hazırlayıp koydu annem buzluğa. Çıkarır gönderirsin fırına demişti. Biz oluruz olmayız eşinle size bi yemek olur diye. Bahçemizden kayısı ve urmu dutu gelmişti. Kayısıyı marmelat yaptım, urmu dutunun suyunu yaptım.
irmairma Dmadm16 sadece yazdan buzluğa kayısı koydum komposto yaparız diye , kayınvalidem olacak o yapar gerek duymadım yapıp atmaya zaten eşim sürekli et yemeği ister hamur işi vs pek yemeyiz, memleketten kuru biber patlıcan getirttim o kadar.
BenekliCadii Ay kaç aya kadar dayanıklı acaba bnde yapsam doğuma da 4 5 ay var ama ilerleyen haftalarda yapamam yorgunluktan diye korkuyorum
Dmadm16 BenekliCadii şu tuzlu bayatlamayan kurabiye ve küllü kurabiye var tam dolaba atmalık.Buzluğa atınca bir şey olmaz diye düşünüyorum çiğ hamurdan
ElifBD Dmadm16 mozaik pasta, çörekotlu kurabiye, tarçınlı kurabiye, peynirli gül böreği, patlıcanlı börek, patatesli muska böreği, mayalı poğaça, dereotlu poğaça, haşhaşlı poğaça, elmalı kurabiye, patatesli kalem böreği yazlık sebzeleri temizleyip koydum