aysegulk07 Arkadaşlar doğum için ailemin yanına gideceğim 34-35. Haftalarda 1 saatlik bi uçak yolculuğu yapacağım aşağı yukarı. Bu haftalarda uçağa binen oldu mu bi sıkıntı oluyor mu ? Risksiz gebeliğim bu arada
Ruruu aysegulk07 ben 28. haftada 3-3.5 saatlik yolculuk yaptim bir sorun yasamadim cok sukur. Ama 34-35. hafta gec olabilir zaten raporsuz ucaga almiyorlar. Bana rapor sorulmadi ama doktorumdan rapor alip yola cikmistim. Imkaniniz varsa o zamana ertelemeyin derim
hizlivecocuku aysegulk07 haftanızdan dolayı doktorunuzdan rapor almanız gerekiyor uçuş yapabileceğinize dair uçağa binerken de soruyorlar erken haftalarda çok yolculuk yaptım ama ileri haftalarda riske atamadım hiç
momyy280_ aysegulk07 doktorum 30′dan sonra yolculuğu önermiyorum demişti ki ben riskli gebelik olduğum için bana hiçbir haftada önermiyor
aysegulk07 Ruruu evet muhtemelen rapor alacağım uçağa binmek sıkıntı olmaz da bebeği etkiler mi etkilemez mi ondan korkuyorum daha çok
aysegulk07 hizlivecocuku rapor alacağım büyük ihtimalle ve uçağa binmem sıkıntı değil bebeğe bi zararı olur mu ondan korkuyorum ben daha çok