harvefa Selam 5 aylık hamileyim ya cay icerken geniz akintisi oluyor bu normal mi geçici midir böyle olan var mı aranızda
Yaswinn babygirl02 @harvefa evet boğazımda takıntı var ne kadar tükürsem de bitmiyor asla kuyu var sanki😡 doğumdan sonra geçer dedi doktor bakalım umarım geçer
jejdnsksk Bende de var hamileliğimin basından beri 20. Haftadayım şuan çok zor bişey gerçekten allerset kullanıyorum biraz rahatlatıyor doktoruna söylersen çok zorluyorsa ilaç yazabilir
Edatasdemir jejdnsksk allerset işe yarıyor mu acaba bende de sürekli hastalık hali hapşırma tıkanıklık geniz akıntısı sürekli ama allerset iyi gelir mi
babygirl02 Yaswinn bende 24 haftada başladı bir turşu yedim ondan sonra hiç geçmedi hep var sabah akşam hiç geçmiyor bazen şiddetleniyor bazen hafifliyor inşallah geçer şuan 32 haftalık oldum
harvefa Yaswinn kıyamam.gecer inşallah korkma.hormonlar bizi mahvediyor ama geçecek Allah in izni ile
harvefa Yaswinn inşallah Allah şuan nerde hangi gebe var ise en rahat en sağlıklı gebeler olsun inşallah canı gönülden istedim kabul eyle Rabbim