Esma006 zynpdr kız hamile değilim ki Allah söylettirdi heralde 6 ay önce evet sezeryan olmuştum vefat etmişti oğlum Allah’ın izniyle tekrar düşünüyorum 🥹❤️sevindim böyle dediğine hayırlı haberler al inşallah canım
zynpdr Esma006 yaa ben seni neden hamile gibi biliyorum . Bende 6 ay oldu doğum yaptım sezaryenle ya bebeğim 1 gün yaşadı vefat etti . Hatta seni takip ediyorum sezaryenle hemen hamile kaldın diye .🌸🌸inşallah bu ay hayırlı haberler verirsin ya ❤️❤️
Esma006 zynpdr aynı kaderi yaşamışız doktor Nisan Mayıs dedi bende afedersin eylülden bu yana korunmadim Ekim de kimyasal yaşadım bır tek hayırlısı olsun inşallah sen nasılsın doktorun ne dedi
zynpdr Rojdiyebiri ben şimdi yeniden test yaptım prodoctor marka ama çok çok silikti ilk başta . Sonra bira netleşti çizgi .
atesvesu zynpdr bende görüyorum canım çok silik bir çizgi var inşallah hamilesindir kan test versen daha net olur
zynpdr Rojdiyebiri sen nasılsın. Beta baktırdın mı tekrardan Ben yarın ilk kanı vericem varsa artık çıkar
ebrudefnee zynpdr arkadaşım bu markayla aynı gün 2 test yapmıştı 2 Side pozitif çıkmıştı ama kan verdi negatif bu markadan çok yalancı pozitif duydum
ebrudefnee zynpdr bende şimdiki gebeliğimi profoctor markayla öğrendim o markanın pek yanılttığını görmedim ama bence kan verin kesin sonuç için
atesvesu ebrudefnee üçüncüye hamileyim dediğiniz test ile adet günü test yaptım çıkmadı hatta ikinci gebeligimde de yaptım yine çıkmadı bu test benim gebeliklerimi çıkarmıyor benimle bir derdi var 🤣 hep kaset testler pozitifi çıkardı
ebrudefnee atesvesu Ahaha doğrudur şimdiki testlere çok güven olmuyor kiminde pozitif kiminde negatif veriyor
Tugbaa-0 Bende eczanede sadece Artımed olduğu için onu almıştım. Gecikme olmadan anında çift çizgi belirdi güvenemediğim için tekrar test aldım sonuç doğru çıktı