zynpdr Rojdiyebiri yarın bakiyim tekrar farklı marka bulursam alıp yaparım 😅 tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸
zynpdr bozkurt38 peki adete kaç gün kala yaptınız yada kaç gün geçmişti . Sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌸
Dinolisoo zynpdr ben hiç yalancı pozitif görmedim doğrusu olmadığında direkt negatif olurdu illa yalancı olacak diye bir şey yok yani. İnşallah vardır canım
zynpdr Dinolisoo benm de öyle ama bianda çıkınca ilk damlatıp damlatmaz saniyeler içinde çıktı. Bakalım yalancı mı pazartesi günü belli olur kanda da
Havin49_ zynpdr ana üç tane yalancı pozitif verdi başka ay eşim aldı dedim bak artımed olmadın unutmuş ondan almış test bozuktu asla güvenilir bi marka değil
bkb35 zynpdr normal canım o zaman böyle çıkması istersen başka bir test al yap. Zaten pazartesi kan verecekmişsin. Hayırlısı olsun 🙏🏼
zynpdr ikiprensesannesi___ aslında bi oğlum var 6 yaşında, bide kızım oldu 6 ay önce . Ama 1 gün yaşayıp vefat etti . Şimdi yeniden anne olmak istiyorum. Aminnn 🌸🌸🌸
ikiprensesannesi___ zynpdr başın sağolsun 🥲allah evladına uzun sağlıklı ömürler versin inşallah en yakın zamanda Rabbim tekrar nasip eder
nesli9 zynpdr awox tan şaşma bende bunu aldım yaptım negatif çıktı kan verdim gebelik çıktı awox dışındaki testlere güvenme 🍀
zynpdr nesli9 ay çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah. Ben pazartesi günü kan vericem inşallah pazartesi sabah randevum vardı bakalım ne çıkacak snç