Kartalmommy Baloglus 3 ocakta 39 bin normal doğum 46 bin sezeryandı normal 1 gün yatış fiyatı sezeryanın 2 gün yatış fiyatı aşağıda fiyat bilgilendirmede Merve diye bir personel var tekrar zam geleceğini söylemişti bizim doğum yaptığımız gün hastaneye gittiğinizde bilgi alabilirsiniz ondan
bus_raaa sevmuh11 20. Haftadayım haftaya detaylı ultrason için gülen hocaya gidicem 4600 idi ücreti Elçim hoca detaylı ultrason yapmıyormuş
sevmuh11 Kartalmommy evet vezneye en doğrusunu öğrenebiliriz. Ama biz ne kadar olursa olsun parkta düşünüyoruz🙏
Gul1402 sevmuh11 ya cok merak ettim gulen gul hocanin yeni muayene ve dogum ucreti ne kadar oldu acaba. Kasim 21 de dogum yaptim normal dogum 26 sezaryen 30 demişlerdi ama dogum yapınca zam geldi diye normal doğuma 30 verdik. Şimdi kac oldu acaba
sevmuh11 Kartalmommy Ay maşallah. Rabbim hayırlı uzun ömürlü, sağlıklı sıhhatli bir hatar nasip etsin ❤️ Siz hangi doktora gidiyordunuz?
Kartalmommy sevmuh11 amin inşallah 30 a kadar afsüde Fatih Çelik e gittim 30 dan sonra Gülen Gül e geçtim iki doktordan da çok memnunum
sevmuh11 Gul1402 1560 Seda kayman köse, Halil gülden, hasan Şahiner 2160 elçin 2360 gülen gül Güncel ücretleri bunlar canım
Baloglus Gul1402 2300 muayene ücreti ama henüz doğum yapmadığım için bende merak ediyorum doğum ücretini.
sevmuh11 Gul1402 valla geçen bir arkadaştan duydum 75bin dediler ama emin değilim. Sigortasız olabilir. Gidip vezneye yüz yüze bilgi de almak lazım bide tabi kalacağın odaya da bağlı olarak fiyatta bir artış olabilir🤷♀️ Şayet Gidip öğrenen biri olursa gruptan haber verilirse çok sevinirim 🙏
sevmuh11 Gul1402 değil canım. Ekimde doğum yapan bir arkadaş var duşlu oda seç mutlaka falan demişti. Ya da bir odanın içinde refakatçi için başka bir oda daha var.
Gul1402 sevmuh11 aaa hic duymadım ama soyle bir durum var benin odamda dus vardi ama başka arkadasim ağustosta dogum yapti onubkinde yokmuş mesela ama fiyata yansır mi bu bilmiyorum