Zmerve Kızlar 40+5 haftalığız dün sabah 6 dan beri sancılarım vardı akşam hareket ettikçe çoğaldı dayanamaz hale geldi dakkalarıda düzenliydi acile gittik devlet hastanesi olduğu için daha önce alttan muayene falan edilmemişti alttan muayene etti açıklık yok dedi ama ben kovranıyorum günün gelmemiş yatış yaptırsak dedi hani zorunlu yatış gibi gönderdiler gece 3te gitmiştim acile bu saat oldu busefer stresten falan heralde sncılarım düzensizleşti dakikaları ama gitgide şiddetlendi ve ben yaklaşık 31 saattir uyumadım oturr pozisyonda nekadar kafamı koyarsam açımbişey yiyrmiyorum ve sancıyı çekecek gücüm kalmadı hareket ettikçe sancı geliyor otururken geçiyor birz daha geç geliyor yorgunluktan kalkıp hareket edemiyorum gece boyunca oturduğum yerden kalkamadım yatamıyorum yürümeye gücüm yok bukadar sancı yordu beni dua edin yoksa sezeryana doğru meyletcem müsade ederlerse
Mrvkoz Zmerve rabbim yar ve yardımcın olsun bol bol rabbiesir oku 😔 rabbim kolaylastırsın zorlastırmasn inşallah 🙏🏻 Yürümeye calıs bol bol yürüyünce o kadar hissetmezsn
Erham Zmerve canım benim durumun varsa eğer e bebek te plates topu bulunuyor birde dayanabilirsen eğer cinsel ilişki çok fayda ediyormuş açılmaya. Rabbim yardımcın olsun
Zmerve Guzel_ailem bende anlamadımki sancın açılmana yetmiyor 1 cm açıklığın var 3,4 cm olunca yatış yapıyoruz dedi şimdi ara ara geliyor sancı kıvrandırıyor hareket etsem daha çok gelecek ama gücüm kalmadı
Guzel_ailem Zmerve haraket edemiyorsan.. Suni sancı versinler oda dayanılmaz cok ağlarsın.. O yuzden haraket et
Kdrszn Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Şerbet yada şekerli çay iç açılman olur sıcak suya otur bana öyle dediler gerçi Doğuma daha var benim. inşallah sana bi faydası olur🤲
Caglaaa Zmerve canım plates topuna çık bende 18,5 saatte doğurdum açılmam olmuyordu ebe direk pilates topuna çıkardı bir saatte 2 cm açılmam olmuştu
Caglaaa Zmerve yürüyüş yapmaya çalış o zaman canım iki adım at çömel iki adım at çömel inşallah hemen doğurursun