GozdeKB Dinolisoo inşallah canım daha bu sene gecikmeler yaşamaya başladım 3 aydır yumurtlama tedavisi görüyorum klomen letu olarak bu ay iğneyi denedik bakalım hayırlısı neyse o olsun
haticeismail Çatlatma iğnesinden sonra 14. Günü adet olmanız gerekir normalde olmazsanız test yapın benim doktorum öyle demişti
yagmurx GozdeKB bende letu ve çatlatma iğnesi oldum 3 ünde çatlatma iğnesi kullandım belirtileriniz nedir ağrınız falan var mı
GozdeKB yagmurx yumurtamın olduğu kasıkta seğirme ve agrım oldu bide göğsüm ağrıyordu suan hiç bir belirti yok gibi arada sol kasık agrısı hariç bilmiyorum sizde belirtiler var mı
yagmurx GozdeKB benimde solda yumurtalama oldu ve solda seyirme sızı gibi bişey hissediyorum arada bel ve kasık ağrısıda yaşıyorum duphaston kullandırdı doktor bugün bitti
GozdeKB Burcu__0506 benimde reglime 6gün var ignenin 10.günü işin garibi adet öncesi belirtilerimde yok
yagmurx GozdeKB bende pcos olduğu için geç adet oluyorum duphastonu içiyorsun hamile değilsen gecikmesini önlüyor hamileysem tutunmasını sağlıyor
Burcu__0506 GozdeKB benimde aynıydı âdet belirtileri yoktu ama hamilelik vardı normalde bugün adetimin 2.ci gün olması lazım ama kanamam çok az kafam karıştı 🤔 daha önce hiç böyle bişey yaşamadım (gebelik belirtilerim devam ediyor)
GozdeKB Tgucee iğne vurulduktan 1 gün sonra önerdi iğneden bir gün öncede olmuştu sonra gün aşırı yani bir dolu bir boş şekilde