Baklavaseverim Mutluluk_21 İnşAllah en kısa zamanda toparlar ve sağlıkla evinize gelirler inşAllah sen bu süreçte moralini yüksek tut kendini salma her şeyi hissediyorlar sen ne kadar güçlü olursan onlar da o kadar güçlü olacak dualarımdasın ❤️
Mutluluk_21 Baklavaseverim çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun sağlıkla zamanında kucağına al inşallah sende
cdss Mutluluk_21 sağ salim hep birlikte evinize döneceksiniz inşallah 🙏 allahım onlara sağlık versin minnacık kuzularınızla bir an önce kavuşun inşallah 🙏
Mutluluk_21 Glsn1 biri 800 biri 830 gram kilo alımı var ama cihazdan ayrılamıyorlar akciğerlerde sorun varmış ilaca yanıt vermiyor
Baklavaseverim Mutluluk_21 Ben çoktan doğum yaptım canım 9,5 ay oldu ama çok teşekkür ederim bizleri de haberdar et bebişler aklımızda kalmasın ❤️
Mutluluk_21 Glsn1 inşallah iyi olurlar Allah sizinkileri sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Mutluluk_21 Glsn1 sağlıkla büyüsün güzel güzel günleri olsun miniğin teşekkür ederim Allah razı olsun
Mge127 Mutluluk_21 bence çok iyi olacak bebişlerin öyle hissediyorum Rabbim size bağışlasın inşallah sadece biraz sabır lazım lütfen kendini güçlü tut bebişler için🙏🙏
Mutluluk_21 Mge127 çok teşekkür ederim Allah razı olsun kimin duası kabul olur bilinmez dua edermisiniz Allah sizinde gönlünüzden ne geçiyorsa versin
kerimeden Mutluluk_21 24 haftalık hamileyim ve sizin için bol bol dua ediyorum Allah’ıma inşallah tez zamanda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız korkmayın onlar çok güçlü sizde güçlü olun hep dualarımdasınız