Eyllo Kızlar bende hafif sancı çıktı bebeğe kilo nasıl aldırabilirim korkuyorum erken gelir diye , ben almasam sadece bebiş alsa keşke
dilanzkn Yusra12 benim tüm hayatımı alt üst edebilecek derece de ağrım oluyor ne yazikki 😔hiç bisey iyi gelmiyor yapılacak bisey yok sezeryan olucam dört gözle anesteziden gün almayı bekliyorum
Zeliha_plt38 Yusra12 yürüyüş gün içerisinde hareketli olmak her açıdan iyi hepimiz kolay doğumlar yaşayalım inşallah
Yusra12 Zeliha_plt38 inşallah gün içinde yürüyüş yapmaya özen gösteriyorum. Ev içerisinde de çok durağan değilim aslında
Aysenurkeser Yusra12 kaçıncı haftada bağlanıyor nst ye ben 32+5 im 34 de gideceğiz o zaman bağlar mı acaba
narbibi 33olduk mide yanması çok zor ya nefes alamiyorum bazen bel kasik agrisi kalçadan bi damar tutuyor birakmiyor off bir an önce gelsin dayanmak zor kızlar
irmairma dilanzkn çatı ağrısı dediğiniz nasıl bir ağrı tarif edebilir misiniz, benim vajinada. İğne batmaları gibi oluyordu, ama şimdi kasıktan aşağıda ağrı .30 haftalık oldum 32 de kontrolüm var
dilanzkn irmairma kemik ağrısı vajinanizdaki kemiklerin agridigini dusunun Otururken kalkınca daha çok zorlanıyor sürekli uzanırken pozisyonda olmaniz gerekiyor adım atarken vajinaniz agriyor
dilanzkn dilaraassr bi çay kaşığı karbonati bi çay bardağı suyun içine koyup güzelce karistirin bi iki yudumda için 🥰çok iyi gelicek Aysrini yaptıkça göz kararı ayarlarsınız zaten