Krmm09 Kızlar ben 34 haftalık hamileyim doktor doguma kadar oksapar iğneyi kullanıyorumama coğu kullanan arkadaşıma sordum 1 ay önceden bırakıyolarmış siz ne zaman bıraktınız kafam karıştı 😒
anneoluyorummm103 Krmm09 bana doğumdan 72 saat önce bırakacaksın dediler hem doktorum hemde anestezi doktoru söyledi.
mlsmrtgl Krmm09 sezaryenden bir gün önce kesti doktorum. Bunu kıyaslamak doğru değil. Kimi tedbir amaçlı kullanıyor. Kiminin teste 3 geninde sorun var kiminin 1. Sonuçta arkadaşlarınız doktor değil.
gulugur Ben ilk üç ay kullandım sonra coraspirine geçtik şuan 28 haftalığım 32 de onuda bırakıcaz doktorum öyle söyledi siz sormadınız mı doktora çünkü bi hafta kala da bırakanlar var
canan_55 Benim doktorum da doğuma bir gün kala bırakcaz dedi bakalım o zaman gelince değişir mi bilmiyorum
deryakurtulus Doğumdan 1 gün önce bırakıp planlı doğuma alacak bizim doktor. 38’de alacağım dedi bakalım.
Hafsaah Vajinal doğum yaptım o güne kadar da kullandım bi problem olmadı. Coraspinle birlikte kullanıyodum onu 34de bıraktırmıştı
Krmm09 Hafsaah Bende normal doğum düşünüyorum sizde kan kaybı falan olmadı mı sonuçta kan sulandırıcı bir iğne