Saraylokumu 3 buçuk yaşında oğlum var malesefki çok sütüm olmasına rağmen mamayla büyüdü doğarken kakasını yediği için midesini yıkadılar incindiği için ememiyordu yani ondan içmiyor sanıyordum makina alıp sağmaya başladım sağıp verdiğimde de içmedi anne sütünü o kadar çok sütüm vardı ki kıyafetlerim sırıl sıklam oluyodu ama içmiyodu sadece 40 gün mamayla karışık zorla içirebildim sonrasında pes ettim çünkü çok zor bi bebekti devamlı ağlardı sütü sağacak vaktim olmuyordu o kadar ağrıma giderdi ki olduğu halde veremiyor olmak olmasa yok dersin ama var içmiyor insanlar beni eleştiriyodu biberona alıştı diye ama sütü biberona koyup verince de içmiyodu mama içiyodu sadece 6 ay vicdan azabı ve ağlamayla geçti insanların eleştirileri de cabası mama zor kabızlık gaz yapıyordu ben istemezmiydim anne sütü içsin ama içmedi şimdi maşallahı var akranlarına göre çok iri boylu poslu sağlıklı da anne sütü içiremedipim için ek gıdaya çok asıldım ben 6 ayı doldurunca gündüzleri mamayı kestim hep çorba yaptım sadece gece yatarken ve gece yarısı kalkınca mama veriyodum ama hala içimde uhtedir içmemesi çok çaresizdim ama büyüdümü büyüdü çok şükür çok akıllı sağlıklı rabbime şükürler olsun