artms canım ben amh değeri 0.54-0.75 ten 1.61 e çıkan biri olarak söylüyorum sana önce hangi vitaminin eksikse onlara baktır, ben instada bi diyetisyen takip ediyorum Kevser Kurnaz diye bu attığım salata tariflerinden ben mandalinalı olanı yaptım ve her gün de değil yani haftada iki üç kere yemeye çalıştım, avokado yiyodum arada bi. Evde yürüyüş videolarını izleyerek 30-45 dklık yürüyüş yapıyordum vs. Yani kısaca beslenme ve hareket bence. Bana doktor direkt acele et çocuk istiyosan bu değer çok kötü seni tüp bebekçi arkadaşlarıma yönlendireyim dedi. Ayrıca sizinki bence güzel bi değer, doktordan doktora bile değişiyo kimine göre düşük kimine göre iyi bi değer. Ve şunu da söyliyim ben değerimin en dğşük olduğu zamanda gebe kaldım. Ağır kaldırdım çünkü hamile olduğumu bilmiyordum doktorlar da kimyasal demişlerdi. Eğer olsaydı şu an 3 yaşında olacaktı. Nasip işte değerin sayısına takılma yumurta kalitini iyileştirmeye bak bence. Paylaşmak istedim sizinle mutlaka bu tariflerden birini tüketin. 🌷