papatyaaaaaaaaa Gebeliğim tüp bebek gebeliği ama ne eşimin tarafından ne de benim tarafımdan kimse bilmiyor. Gebeliğim riskli diye söyledik niye diye soruyorlar sebep olarak ne söyleyebilirim?
Minikkkk_0 papatyaaaaaaaaa servikal kısalık diyebilirsiniz yani rahim ağzı kısalığı o ne diyecek olursanız doğum kanalı kısa bebek rahim ağzına daha yakın oluyor çok fazla ayakta kalır eğilir uzanırsanız rahime baskı yapıp açılmayı sağlar erken doğum veya düşüğe yol açar isterseniz internettten de araştırabilirsiniz bende vardı 1.5 ay sadece evde yattım ordan biliyorum
Gks_01 papatyaaaaaaaaa ilk gebeliğim olduğu için arada kasık ağrım vuruyor önlem amaçlı vs riskli diye geçiyor de boşuna kanama yada başka türlü şeyler sunma bence
busrasya2334 papatyaaaaaaaaa sebebini söylemek zorunda değilsin ki canım bilmiyorum doktor dinlen dedi de geç
EsraEmir2022 Aklınız da olsun doğumu beklerken oda da hemşire form dolduruyor soru soruyor .Sorulardan biri tüp bebek mi doğal yolla mı diye ona dikkat edin yanınız da kimse olmamasına.Madem gizli yakalanmayın.Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah.
Kubra12355 papatyaaaaaaaaa aynen doktor dinlen yat dedi bencede sebep sunmak zorunda değilsiniz hiç ben tüm tedavi sakladım sadece anneler babalar görümcem biliyodu sonra şimdi 33+4 oldum hamilelik boyunca zaten insanlar meraklı 6 yıllık evli ilk gebelik olunca tüp bebek mi kendiliginden mi söyledim bende utanacak birşey yok sonuçta bizim sebepsizdi zaten 🤣
Kubra12355 Kubra12355 ama tedavi olurken insana anlatmak zor geliyo o dönemde kafa başka yani bende çok anlatmak istememistim