gizemm65 Kızlar vajinal ultrason kesinlikle istemiyorum 15 aralıkta hastaneye gideceğim 6+4 okuyor o zamana tam .
Eda42_ gizemm65 Siz yine de tedbirli gidin eğer zayıf biriyseniz görünür ama görünmezse de vajinal da bakılır zararı olmaz net görünür
burcu_burcu Geç döllenme değilse gözükür. Bende alttan muayene olmasın diye sizin gibi gittim iki kese gözüküyor emin olalım diye yine alttan bakıldı 😂
BenekliCadii gizemm65 kese gözükür ama bebem gözükmezse hiç sıkıntı yapma kese daha minik oluyor bebek sonradan gözüküyo
buse76 BenekliCadii neye dayanarak böyle bir yorum yapıyorsunuz bilginiz yoksa yanlış yönlendirme yapmayın lütfen bende o haftada alttan muane oldum çok şükür hiç bişey olmadı çoğu gebe kadın bunu yaşıyor alttan muanenin hiç bir zararı yok olsa doktorlar yapar mı
cicekbahcesi_ gizemm65 evet gözükür bende o hafta da gördüm kalp atışını da duymuştum 5 haftada görünmemişti 🥰
gizemm65 cicekbahcesi_ ay umarım onu da duyarım da en azından içim artık rahat eder kese gözlükse bebek bebek gözükse kalp atışı derken stresim ikiye katlandı sanki ilk gebeliğimde böyle değildim
alametifarika 4 haftalıkken kese 6+5 de kalp atışını duydum. Git kalp atışı duymazsan 1 hafta sonra yine gidersin erken zamanda vajinal muayene ben de sevmiyorum