GamzeCan Sonayyy canım 4. Günüm hala tam anlamıyla iyleşmiş sayılmam 10 günü bulcak sanırım tamamen atlatmam ama ilk günlere göre daha iyiym. Sütüm hemen geldi cok sükür ama cok azdı daha bugun tam anlamıyla geldi
GamzeCan Dezehs teşekkür ederim🤗 sonda takıldı ama uyustuktan sonra sondadan hiç korkma bende burda duyduklarımla cok önyargılıydım cok korktm ama öyle olmadı suan korse kullanmıyorm 10. Günden sonra baslicam canm
Ecearya GamzeCan hayirli olsun Gamzecim. Darisi bizim basimiza saglikla. Ben bugun duydum sezeryan sonrasi agrilar icin spinal haricinde bi de epidural de yapiyorlarmis senin nasil oldu ?ben sadece sondadan korkuyorum. Dikis atilirken bana uyusturmadan taktilar cok canim yanmisti. Bi de simdi bile gaz cikarirken zorlaniyorum acaba barsaklar yerine oturmazsa gaz cikarabilir miyim hemen diye cok korkuyorum.
GamzeCan Ecearya canım bende doktora sordum spinal epiduralı doktorum hic gerek yok dedi zaten epiduralı ağrı icin yapıyolarmış sonradan verdikleri serumlar iğneler aynı seyi görüyor bence de gerek yokms ben spinal oldumm. Bu sefer rica et uyustuktan sonra taksınlar gaz içinde bol rezene çayı iç canım
Minik_Hanim Ssraa takilmasini bilmiyorum baygindim ama çıkarırken kendiliginden kayiyor acının aksine gidiklanıyor insan😊sondayı hiç dert etmeyin.. Her şeyde önemlisi kendini kasmamak sanırım..
Alp-oyku123 GamzeCan korktum simdi batmam kısaldığı icin mı oluyor acaba🤕🤕 en son sıkışık gitmistim mesanen çok dolu ondan fazla çıktı demişti doktor biraz dusurelim 3 falandır dedi.fakat 1 haftadır batmalarim var korktum simdi yaa randevum da perşembe günü😥😥
GamzeCan Alp-oyku123 canım serklaj yaparlar hic olmadı cok ileri değil haftan ama kötü düşünme yata yata atlatırsın gerçekten moralde cok önemli🙏🏻
Alp-oyku123 GamzeCan inşalalh canımm yaa hayırlısıyla bizde atlatırız insalalhh 🙏🙏🙏 mutlu sağlıklı bir ömür diliyorum yavrunuzla🙏🙏