GamzeCan Muzika teşekkür ederim canm benm🙏🏻 Benm 22. Haftadan beri riskim vardı 38+5 te doğurdum sezeryan olmasam doğmaya da niyeti yoktu😂 bekler seninkide Allahın izniyle❤️ Spinal oldm canm 3 dk içinde uyusuyosun uyusmama gibi bi ihtimal yok🤗 Kesildiğini hissetmiyosun bana baslamadık dediler ama bitirmişlerdi ben sadece dokunduklarnı hissediyorm🤗 bebiş beş dakika da cıkıyo🤗 sadece çıksın diye bastırdıklarında zorlanıyosun biraz baska bisey hissetmiyosunn
GamzeCan Efuli53 herseyi cıkarıyolar canım hic bisey kalmıyosa makyaj varsa onu bile siliyolar. Evet uyustuktan sonra taktılar lavman yapmadılarr
Ssraa GamzeCan sonda uyuşmadan takılırsa acı verir mi acaba ben de merak ediyorum onu. Yani olur da o an uyuşmadan takılırsa
GamzeCan Ssraa mesela çıkarken cok acıyo dediler ama uyusukluğum gitmişti ve hiç acımadı çıkarken demekki takılırkende acımama ihtimali var ama söylemesende uyustururlar diye düşünüyorm benim o an söylemek aklıma bile gelmedi ama uyusturduktan sonra taktılar 🤗
Defnederen012 Ssraa bana sondayi odada ameliyata girmeden taktılar.sonra ameliyathaneye çıkardılar ama çok acıdı.aksamda çıkardılar aynı şekilde o zamanda çok acıdı 🙄
Xyz Askbaby ben pazartesi yaptım canım doğumu zaten uyuştuktan sonra takıyorlar asla hissetmiyorsun cıkarırkende hiç acımadı hemşirenin hassas davranması ile alakalı olabilir
Ssraa GamzeCan zaten jelli oluyor akıp gelmesi lazım sadece değişik bir his verebilir diye düşünüyorum☺️
GamzeCan Ayazayaz bende gördüm hatta söyledim hemsireye herkes süslenip foto çekimi bile yapıyo dedim ama silinmesi gerekiyo dediler🤷🏻♀️
Defnederen012 Ayazayaz bende ameliyata makyajlı fönlü girdim sildirmediler yani demek ki hastane ve doktorlara göre değişebiliyor..
Eses06 Cuma günü bende sezeryan oldum ama şuan zorlanıyorum fazla yürüyemiyorum ağrım oluyor özellikle sağ tarafımda bişey batıyor yürürken sizinde oluyor mu ? Bugün duş aldım ama bişey kapatmadım doktor kapat demedi . Siz nasılsınız
GamzeCan Eses06 bende persembe oldum hala ağrım var canım yatıp kalkarken zorlanıyorum hiç oturamıyorum arada kalkıp yürüyorum yürüye yürüye atlatıcaz insallah😏
GamzeCan Dmlaysun normalde ertesi günü cıkcaktım doktorda taburcu etti ama evle hastane arasında biraz mesafe var diye kendime güvenemedim cıkmadım canm iki gün kaldım ben. Sizde ne olur ne olmaz diye az eşya koymayın fazla olsun eksik olmasınn
GamzeCan Ysmn23 canım bide bebise az esya koyma ağrın cok olur kalmak zorunda falan olursun altına yapar yere düşer büyük gelir kücük olur falan riske atma cok olsun az olmasın🤗
Defnederen012 Ssraa valla kuzum benim acıdı ama herkezde aynı olacak diye bişey yok takan kişi olsun insanın acı eşiği olsun bunlar önemli aynı zamanda rica et doktora ameliyathanede takın diye anesteziden sonra
Minik_Hanim Ssraa takilmasini bilmiyorum baygindim ama çıkarırken kendiliginden kayiyor acının aksine gidiklanıyor insan😊sondayı hiç dert etmeyin.. Her şeyde önemlisi kendini kasmamak sanırım..