Askbaby Kızlar 19 mart dogum yapıcam sezeryan olcam ama bu sonda illetınden korkuyorum bıde 1 gün öncesınden yatışmı yapılıyo dualarınızı eksık etmeyın ne olur rabbım herkese hayırli doğumlar nasıp etsın
Efuli53 Askbaby canım hiç korkma hiç acımıyormus hıssetmıyodun ıncecık plastık boru. ZTen cogu zaman sondayı uyuştuktan snra takıyolarms. Ben lağmandan daha çok çekiniyorum acaba yapıyolar mı sezeryanda
Demirorl Askbaby sondadan korkma hiçbi agrın falan olmuyor.2 dk da takılır.. sadece dolgunluk hissi olur.. ben sağlıkcıyım takılırken felaket bir agrısı olan kişiye hiç rastlamadım
ZehraS Efuli53 yok canim sezeryanda lagman olmuyo gece 12 den sonra bisey yeme diyo doktor su dahi icme diyo
ZehraS Askbaby bende genel isdiyordum ama yapmadilar belden yapdilar ama ben korkuyorum dediyim icin belden iyneden sonra uyutucu iyne vurdular uyudum uyandigimda bebeyimi suratima dayiyorlardi ten temasi icin
Bahar54 Bana hem sonda takildi hem lavman yapildi ama ben normal dogum yaptim. Hic acimadi tabi normal dogum sancisi yaninda bunlar hic kalir ☺️
ZehraS Efuli53 sonda takiliyo ama 😂korkma korkma hic acimiyo sadece bisey sokdugunu hissediyorun okadar😂😂😂😂🙉🙊🙈
ozgeya Askbaby Ben cuma günü ameliyat oldum ve sonda takıldı.takarken anesteziden sonra taktıkları için hissetmedim bile,çıkarırken de aaa bu muymuş yani dedim,çok çok hafif bir yanma oluyor sadece birkaç dakika sürüyor o da.