havva_5 Ftmn123- havalardandır belki, stres de etkiliyor her şey etkiliyor ya biz kadınların işi çok zor cidden
havva_5 Ftmn123- yok, ilk gebe kaldığım zaman yaşamıştım ama yerleşme kanaması ama sonradan ne öyle belirtilerim oldu ne de bu. Reglimi bekliyorum napiyim
gulsah30 havva_5 bnde ilk cocugmda yerlesme kanamam pembe ve azdi 1gun surdu ama bnda kahverengi ve 3gun geldi ama hamileyim belim kasigim onda hic agrim olmadi bunda oluyor her gebelikte bir degil ama kanama normal sekilde olmussa sanmam idrar testi yapin once
havva_5 Ftmn123- hee kafam gitti ya, olabilir belki de ki çok yüksek ihtimal yerleşme gibi geliyo bana seninki
havva_5 Ftmn123- arkadaşımdan tahmin yürüttüm açıkcası geçen hafta gebe olduğunu öğrendi ve senin yaşadığın şeyi yaşamış onun anlattıkları geldi aklıma. E bi de çok görüyorum burda okuyorum, çevremde de gördüklerim oldu. İnşallah öyledir de bebiş vardır 🥰
umransag Ftmn123- canım geçen ay da ben öyle oldum iki gün sürdü 5. gün süren adet , rahim bebek istiyor derler diye adlandırıyorlar ne kadar doğru bilmiyorum