Tgucee anonim211 peki ilişkiyi nasıl önerdi mesela bana perşembe 19.20 iğne vurunuckasın dedi cumartesi sabah 7-8 ilişki ve akşamı 7-8 ilişki dedi ben iğne vurunduğum günü de değerlendirdim ama garantilemek için tabi nasip ama
anonim211 Tgucee doktorum bana saat hesabı yapmadı sabah 10.20 gibi iğnemi vurduk o da planlı değildi bugün dahil gün aşırı ilişki bir hafta dedi o kadar
Hly_ygt anonim211 canım ben hep iğne belirtisine bağlıyorum bu tür şeyleri kendimi de ümitlendirmemek için belki gerçek belirtidir bilemiyorum 😁
anonim211 leventakturk ben yapmadım ama test için erken zaten yalancı pozitif çıkma ihtimali var iğneden kaynaklı
Hly_ygt leventakturk @ipekbk @anonim211 Kızlar ne zaman test yapmayı düşünüyorsunuz? Ben diğer iki çatlama iğnemde de iğnenin 17. Günü. Adet oldum bu kez de 17. Günü bekleyeceğim galiba
anonim211 Hly_ygt benim regli günüm 24 aralık gösteriyor hep gününde olurum 22 aralık gibi test yaparım sanırım
ipekbk Hly_ygt @anonim211 Bende geçen ay 2 gün geç gelmişti ama 21 aralık gibi düşünüyorum test yapmayı çok umutlu olmasamda Akıntım var ve sürekli uyku hali
ipekbk anonim211 benimde 2. Denemem doktora artık farklı bir tedaviye başlamak istiyorum dedim ama 2 ay dhaa böyle deneyelim diyor
anonim211 ipekbk ben hormon kullandığımda 3 tane yumurtladım doktor denemedi 4-5 ayım öyle gitti kistle vs uğraştım. Bu ay olmazsa ben de doktora aşılama filan dicem bakalım kabul ederse