mystery94 buglemk canım doktorum yazdı bugun iğneyi buldum aldım 9 ocak tekrar gidicem bakıcak ona göre vurulcam sanırım
anonim211 ipekbk sizin ne kadar olmuştu deneyeli aşılama denemiş miydiniz direk tüp bebek kabul etti mi doktor
ipekbk anonim211 evet kabul ett 2 ay Ovitrelle denedik aslında doktor 2 ay daha ovitrelle istiyordu biz yorulduğumuzu söyleyince direk tüp bebek okey dedi
anonim211 ipekbk ben de doktorumu zor bela aşılamaya ikna ettim benim eşimin de morfolojik ufak bir sorunu var 2 çıktı sizin kaçtı
ipekbk anonim211 bugün yumurta toplama işlemim oldu 19 adet toplandı artık döllenmesini beklemek kaldı adetimin 2. Günü transfer planlayacağız
ipekbk anonim211 hayırlısı olsun reglim bitti bir sonraki döngümde transfer olacağım 9 adet embriyom donduruldu☺️
anonim211 ipekbk hadi hayırlısı inşallah tutacak 🌸 ben de cuma günü aşılama olacağım tüp bebek masrafı ne kadar acaba
anonim211 ipekbk benim bundan önce hormonla hep 3 yumurtam oluyordu bu sefer gonalf vuruldum düşük doz tek yumurtam oluştu cuma günü aşılama yapacağız 23 bin hastaneye 4 binde ilaçlara verdik bizde
bahaarkaya anonim211 10 Ocak aşılama ve negatif oldu tutmadı bugünde ignenın 19 günü adet oldum 🤦🏻♀️artık ne yapicaz bilmiyorum