Ozgemlym yorgunannis dün gece perişan oldum 37 hafta kasıklarımda bir ağrı şişlik belime de vuruyor ağrı bir anda bıçak sağlanıuor vajinama ve makata. Yatamıyorum oturamıyorum yürüyorum kramp giriyo bi enteresan durumdayım. 2. Gebeliğim ilkinde hiç sancı falan yaşamadım bu perişan ediyor. Doğurcaz galiba bu ara biz sizinle genelde aynı şeyleri yaşıyoruz 🫢❤️
yorgunannis Ozgemlym evet yaaa farkettim🥲 şuan iyiyim ama gram uyumadım gece taaa ki şimdiye kadar. Ben de ilkinde taşamadım bunu
Senacanblt_ yorgunannis hastne randevun ne zaman bidaha ay sen ağrı çekerken ben senin yerşne çok heyecanlandım yaaa 🤭umarım vakti zamanında seni fazla zorlamadan gelirr
vahsikelebekk yorgunannis aynıyız aynı, 2-3 ggecedir özellikle yatıp dönmem problem sürekli karnım taş gibi. Pazartesi bitiyor benim zorluklar allah sana da en güzel zamanda sağlıkla kurtulmayı nasip etsin . Bir de bende 2 günde ani bir karın büyümesi oldu sende de oldu mu 😂
yorgunannis vahsikelebekk amin amin yok bende olmadı işte bilmiyorum bekliyorum ben ne zaman belli değil benim
Semanurry yorgunannis bende 37+2 yim karnım taş gibi karnımın üst kısımları yanma gibi ağrıları var bugünde karın ağrısı yaşıyorum alt kısımdaki kemikler ağrıyor arada bi belim ama nedir bilmiyorum bebişte eskisi kadar hareketli değil
yorgunannis Semanurry aboutbehis Fatma_furkan1996 Kızlar hala aynıyım bu nedir yaa yalancı sancılar bu kadar sürer mi bekliyorum süre sıklaşmadan hastaneye gitmek istemiyorum ama pelvik ağrım aşırı artmış durumda yürümekte zorlanıyorum
aboutbehis yorgunannis ayni haftadayiz son 1 haftadir benim de boyle, nstde sanci cikiyor ama yalanci sancilar. Aciklik olmadigi surece birsey olacagi yok😣 Belki yarin belki 2 hafta sonra dogum, keyiflerine kalmis bebeklerin😬😬
Fatma_furkan1996 yorgunannis kesinlikle canım het doğum farklı ilk çocukta bende bu kadar ağrı çekmemiştim ama bu başka sürekli ağrım sancım oluyor bacaklarım tutmuyor sanki
ValideSultan yorgunannis aynı haftadayız bendede oldu doktora gittim kafasını pelvikse yerleştirmiş hissettiğim ağrılar kemik ağrısı dedi
beyzaarc yorgunannis ağrı bacaklarına yürüyemeyecek kadar vuruyorsa hastaneye gitmelisin demişti ebem
aboutbehis yorgunannis hadi ya 😣😣 o zaman bolca su ve dinlenmekten baska caren yok. 🥺🥺🥺 Allah yardimcin olsun
beyzaarc yorgunannis ama mecbur🥹doğum başlayana kadar her türlü ediyorlar korkulacak kadar bir şey değil