Esenn1 Kızlar kanatlı isim yazan hastane çıkışı setlerinden nerde yaptırabilirim? İnstagramda bildiğiniz güvenilir sayfalar varsa yazar mısınız 😊
serdenli Esenn1 https://instagram.com/gelinsabahligi_?utm_source=ig_profile_share&igshid=1ah3ixmwn4ew ben bu sayfadan yaptırdım
Bebeginehasret Esenn1 canm ben cici nesil var orda yaptırdım fotoğraf yuklemeyi bi bilsem aticam da 😀 10lu takim kanatli isimli kargomda geldi bayildm cok guzel yapmislar kargo dahil 180 tl odedim ama degdi cok arastrdm 200 den asagi bulamamıştım
Polo Esenn1 ben kendim yaptım :) Beyaz şapka tulum takım aldım. Ütü ile yapışan taşlar ve minik kurdeleler aldım. Kendim tasarladım yaptım. 20 tl e maliyeti oldu 😀
Esenn1 Polo eline sağlık canım bilmiyorum ki yapabilir miyim kanatları da kendin mi kesip yaptın birde isimli istiyorum ben
Polo Askkokuluyavrum çok zor çünkü : steril edip kilitli buzdolabına koyup onuda hastane çantama koydum ve zar zor kapadım Açamam ne yazıkki :/
Polo Esenn1 kanatlarda benim hazır yapıştırma taştı Kocaman kalıp yapmşlar ütü ile yapışan Üç boyutlu deil, taşlardan sadece kocaman kanat tulum ölçüsünde