Fadime97 Kızlar selam 35.haftadan sonra alerji gibi kaşınmaya başladım ve nefesim de daralıyor ama döküntü yâda kızarıklık yok. Ağzımda kafamda kaşıntı oluyor sadece. Ve gözümde de sanki bulanık gibi oluyor böyle olan var mı normal mi bu
iyiliktozu Fadime97 canım tansiyonunu takip et doktora da bir görün gözüm bulanık deyince aklıma bu geldi
mmia Fadime97 hamilelikte kaşınma riskli olabilir . Bence en yakın zamanda doktora gitmelisin. Her konuda illa bişey olacak diye bişey yok ama riske atmamak için önlem almak en iyisi 💕
superstar_00 Fadime97 35.haftamda kaşıntı sorunu diye dahiliyeye gittim gebelik kolastazı olduğumu öğrendim heömen ilaç başlattılar 36+6 da doğum yaptım.
Fadime97 superstar_00 yaa peki sizde vücutta nasıl oluyordu kabarıklık kızarıklık oluyor muydu . Yoksa sadece kaşıntı şeklinde mi devam etti
superstar_00 umynurr 9,5 cm açıklığım vardı gece 2 den sabah 10 normal için için devam ettim sonra doktor geldi baktı bebek kemiğe takılmış gelemiyor acil zorunlu sezeryanla oldu doğum.
Fadime97 superstar_00 geçmiş olsun ayrıyeten Allah analı babalı büyütsün inşallah 🙏🏻 bebek hangi kemiğe dayanıyor acaba çok garip
superstar_00 Fadime97 İnanın ben de bilmiyorum ama benim bebeğim doğum pozisyonunda değildi sağ tarafıma sıkışmıştı kendi hissiyatıma göre.