senabsr Merhabalar, grip oldum ve hamileliğin 5.haftasındayım. Otrivin mentol dışında hiçbir şey burnumu açmıyor chatcpt de sık olmamak şartıyla kullanmamın bir zararı olmadığını gördüm. Kullanan var mı bu haftalar da ?
ezgi3452 senabsr Bana yalnızca okyanus suyu kullanabileceğimi söylemişti hem doktorum hemde eczacı o yüzden vermemislerdi ama yinede üste çıksın daha bilgi sahibi arkadaşlar varsa yanitlarlar geçmiş olsun🫶🙏
prenses99 senabsr bende kullaniyorum sabahlari aliskanlik yapiyor malesef 5 gun kullanilmasi oneriliyor benim burun eti var sabah basim agriyarak uyaniyorum kullanmadigimda duramiyorum ilk gebeliktete kullandim etler yakildi yine sisti alerjik bebege zarar verir diye korkuyorum ama birkez kullanmak zorunda kalıyorum
Lilyko9 senabsr kullanılmamalı diye biliyorum. Viks gibi şeyler sürün burun kenarınıza ya da koklayın. Hamileliğin başından beri burun tıkanıklığı problemi çekiyorum ben böyle çözüm bulabildim.
zeynepctk senabsr bana kullandırtmamıştı doktor. Deniz suyu spreylerinden veriyorlardı onlar da pek işe yaramıyordu uzun bi süre burnum kapalı gezmiştim
Simayo Hamileliğin ilerleyen haftalarında (18 ve sonrası gibi) kullanımı sorun yaratmıyor aslında ama 5 hafta biraz fazla erken olabilir. Genel olarak her şeyi bir doktora danışarak kullanmanızda fayda var. Kendi kendinize veya bizleri dinleyerek bu kararları vermemelisiniz.
reys senabsr otrivini bilmiyorum ama geçen ay ben de dehşet bi hastalık geçirdim burnumdan hiç nefes alamıyordum okyanus suyu asla işe yaramıyordu. İlliadin sprey kullanabilirsin demişti. Yazılışı böyle mi bilmiyorum ama ondan işte 😀