Zeynepefem ducksea ben ilk 4 ay kusma hic yaşamadim bulanti cok az pis bişey gorunce vs oldu. 4 aydan sonra 2 3 defa kusma yaşadim o kadar
siisu ducksea bana %80 kız dedi hiç kusma bulantı yaşamadım 1 2 defa dışında ama oğluma hamileyken 3 ay boyunca kusmuş 4 kilo vermiştim
Eren1 bebitoommmm bana 18 de kız bebek dedi ama başka doktor da bellirsiz dedi bende eşimi bekliyorum ayrıntılıya gitmek için
htc5858 ducksea 3 erkekten sonra kız bebeğe hamileyim, ben böyle bişey görmedim gerçekten 29 haftalık oldum hala bulantılarım geçmedi özellikle sabahları kusma bile var hala, çok ağır kokulara tahammülüm yok, bitsin istiyorum biran önce
baharbahce27 ducksea ben 34 haftalık hamileyim, bir kız bebek bekliyoruz inşallah. Öyle aman aman bulantı kusma olmadı şükür ki, her hamilelik ve vücut yapısı farklı illa olacak diye bir şey yok
dilaraassr Ben 35 haftalığım erkek bebek son 1 aydır mide yanmasından ölüyorum kusmalarım çok şiddetlendi su bile geri çıkıyor gece kusarak uyanıyorum mide yanmasından dimdik oturarak uyumaya çalışıyorum çok kötüyüm artık dayanamıyorum prilam içiyorum kusarken prilam geri tüm sert şekilde olduğu gibi çıkıyor içtikten saatler sonra napicam akıl verin
sara29 ducksea oğlumda bir kere olmuştu yediğim bir şeyden dolayı.. şimdi doktor kız dedi; oğlana göre midem daha fazla bulandı evet ama 3.aydan itibaren hafifledi.
Queen3524 ducksea hiç bir şey yaşamadım kızımda çok rahat bir hamilelik geçirdim bulantı aşerme hiç biri olmadı
dlnnas ducksea 2. Gebeliğim ilki kız şuan erkek bebeğim olucak hiç mide bulantısı yaşamadım 2 gebeliğimde de çok şükür