ducksea Hep kız bebişe hamile olanların midesi bulanıyor gibi bir durum var, kıza hamile olup da hiç kusma, bulantı yaşamayan var mı?
ebrudefnee ducksea benim sadece 1 hafta felan sürmüştü oda 2-2 buçuk ay arası ondan sonra hiç olmadı kusmam sadece 1 gün oldu bulantıda ağır kokulara karşı oluyordu onun haricinde çok rahattım hep iştahım açıktı ama herkezde belirtiler farklı oluyor
atesvesu ducksea üçüncü kızıma hamileyim ilk ikisinde yaşadığım mide bulantısı kusmayı bu bebeğimde de yaşadım ölü gibi yattım 4 ay boyunca çok şükür geçti erkek bebek hamileligi hakkında bilgim yok 🤭
Eren1 atesvesu ben ıkı kızımda ne yesem kusuyordum ah aynıı sızın gibi bu sefer iki üç kez kustum aşırı tiksiniyorum yemek yemekten ve midemde sankı mangal yapıyor cimcime kız bebek dedi doktor ama kızlarımla bu seferki gebeliğim aynı değil siz kaçıncı haftada öğrendiniz
senaakck Valla 11. Haftaya kadar bulantı kusma yaşadım cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama kız benimkinde 😄
Elisa0110 Bence cinsiyeti ile alakalı değil ya bünyeyle alakalı benm arkadaşım kız doğurdu Bi tane bulantı yaşamadı ama ben içim dışıma çıktı 3 kilo verdim kısa bir süre de gerçi daha cinsiyeti belli değil ama bizimkinin 😂🤭
Fridafirarda_ ducksea allaha sükür ne midem bulandı ne aşerdim ne cildim bozuldu hıcbır yemekten tıksınmedım
akkoyun21 ducksea benim bu gebeliğimde böyle bulantı yaşamadım çok şükür bir iki saymazsak tabi (oda dış fırçalarken öksürükten oldu)
Meryem0560 Ben 🫣 hiç bulantım olmadı çok şükür, ama cinsiyet ile ilgili olduğunu sanmıyorum ilk gebeliğimdede ( erkekti ) olmamıştı hiç. 😊
busraulas ducksea oğluma hamileğimde mide yanmam vardı full bulantı kusma yoktu çok rahat geçti şimdi ki hamileligimde mide bulantım var her sabah bir kaç kez kustum çoğunlukla kendimi sıkıyorum oğlum korktuğu için cinsiyet belli degil daha inşallah saglıklı hayırlı bir kız evladım olur 🥰
cheerfulmomy ducksea birini erkekti kusa kusa hastanelik oluyordum ilaç bile fayda etmiyordu, şimdi de aynıyım bir hastaneye gitmedim o da ilaç iyi geldi
priencessgirlmom ducksea ben en fazla 4 defa kusmuşumdur onun dışında hiç bulantım olmadı ama bebeğim kız 💕 bir kızım daha var onda içim dışıma çıkmıştı
Kelebek27_ ducksea kız bebek doğurdum ne bir bulantı ne bir kusma maksimum tiksinmem vardı ilk trimesterda