ozlem5506 betlkrc tüp bebek olduğu için hemn öğrendim ama ikiz olduğunu 5. haftada kese görmeye gittiğimde öğrendim☺️
Fuunndaaa betlkrc tüp bebek transferi olduğu için kese görmeye gittiğimizde iki keseyi de görmüştük çok şükür şimdi 26 haftalık olduk
mertrugs Hafta keseleri görüp öğrendik şimdi 8 haftadayım çok şükür.. hepimiz sağ salim kucağımıza alalım inşallah ikizlerimizi🤲🌺🌺
betlkrc zeynepd18 aa neden öyle geç öğrendiniz acaba o zamana kadar doktora gitmediniz mi yoksa sonradan mı gördü doktor
ikizlerimibeklerken95 6.hafta çift yumurta 🪺 şimdi 16 haftalıklar doktor biri kesin erkek diğeri %99 erkek dedi ama benim yüzde 1 umudum var 🥳🤣🤣
hayirlisi06 ikizlerimibeklerken95 ayy değişelim benimde ikiside kesin kız dedi 😂 İki Kızım daha var oldu 4 kiz 😍 Bende dua ediyorum biri erkek çıksın sağlıkla 💙
mertrugs İkiz anneleri hareketleri nasıl hissediyorsunuz acaba ikisi oynarken ayırt ediliyor mu yani ikisini ayrı ayrı hissediyor musunuz bebeklerin daha başlardayım çok merak ediyorum bu durumu 🤭😊
ozlem5506 mertrugs sağımda ve solumda ayrı ayrı hissediyorum ama doğrumu bilmiyorum canım bazen biri uyurken biri hareketli oluyo
Hndmomy betlkrc Haftada iki kese görmüştük 7+3 te kalp atışlarını duyduk çift yumurta erkek bebeklerimin 🤍