Alpbln 33 haftalık hamileyim rahimde yanma ve batma oluyor bebek hareketleri iyi kanama akıntı vs yok bel ağrım yok sadece rahimde kasılmam var korkmalı mıyım ? Benim gibi olanlar var mı ?
bluemom24 Alpbln 31 haftalığız benim bebişte döndü baş pozistona ara ara batma olup geçiyor bende de yanma olmadı henüz bir de öksürüp hapşırırken idrar kaçırmaya başladım bebek döndüğünden beri 🫠
Elzem123 Alpbln baş aşağı döndüğü için olmuştur bende geçen hafta 33’tüm dr söyledim normal dedi nst de baktı her şey sorunsuz çıktı şükür.
Seyma190623 Alpbln genellikle öğlen bi vurup geçiyo benimde baş aşağı pozisyonda bebeğim rahme baskıdan dolayı büyük ihtimalle
gecem_gmz Ben de 32. Hafta kontrolümde baş aşağı dönmüş dedi doktor bende de batma oluyor yanma yok şu an 35. Haftadayım ara ara ağrım oluyordu acile gittim 3 cm açıklığın var 2 hafta içinde doğum olur dedi şu an sancı vs yok bakalım hayırlısı ile gelsin bebişlerimiz inşallah bu arada ilk gebeliğim
Kubra12355 Alpbln benim pek yok ama kişiden kişiye değişir mi bilmem 33+3um doktorunuza zaten sık gidiyorsunuzdur şikayetinizi söyleyin muayene ultrason baksın bende enfeksiyon oldum bu hafta alttan çok kısa muayene ettiler açılmam filan yoktu idrar kacirma.olayi bende de oluyo ara ara hafif tabi
arzutmz 33 haftalığım benim de sürekli kasılmam oluyor.Vajinada çok fazla batma var. Yürümekte zorlanıyorum. İdrar kaçırıyorum ara ara. Hatta su sanıp hastaneye gittim geçen gün 🤦 alttan muayene etti, nst bağladı. Sorun yok, normal bunlar dedi doktorum
Ilknrshnn arzutmz bende 32 deyım canın aynı şikayet ile geldım malesef suyum geliyormus yatısım yapıldı ne olur nasıl olur bilmiyorum hıc çok korkuyorum sadece
Buket_dadassss Alpbln ay hic sorma o dert bende de var 32.2de başladı şuanda 33+4düm ve hala baskı kasılma var penguenler gibi yürüyorum 4yaşımdaki oglum evde taklitimi yapıyor 😅
Nisanmomy Alpbln 32. Haftamdayım bende de oluyor. Özellikle uzanıp kalkarken ya da oturduğum yerden kalkarken rahimde bir batma oluyor. Birkaç saniye sonra geçiyor ama ilk adımlarım ağrılı oluyor