Aysegolcuk Handegunas Benim eşimin girmesini isterdim ama maalesef doğumumda yanımda yok 😞 o yüzden annemle yengem girecek Allah izin verirse 🥰
Rabiaibrahim0803 DuyguDuman doğru söylüyosun ama ne bilim şimdi arkadaşımız da bizim sınırlı yerlerimizi görüyo ben çekinirim yani sonuçta bizim her yerimzi gören eşimiz sadece.
Hayale Handegunas televizyonlarda falan goruyorum acabamı diyorum bizdede izin verirlermi sanmiyorum🤭cunki doktor komtroline giderken bile eşlere izin vermiyorlar muayine odasina girmeye
25agustos Handegunas keike girse. Ama biliyorum ki doktor falan beni bırakıp onla ingilenirler heralde 🤦🏻♀️😀
Sevdaninmucizesi Handegunas şahsen istemiyorum ikincisi eşim o konuda hassas bakamam sana içim gider kıyamam diyor bende ısrar etmek istemiyorum o halde görmesin belki o varken bende rahat olamam
Mayasey Hiç konuşmadık eşimle bu durumu. Kendi bilir, girmek isterse girsin istemezse girmesin. 🤷♀️ Bir de eşinin soğuyacağını düşünenler, baba geçipte bebeğin çıktığı yere bakmıyor ki, yanınızda elinizi tutuyo sadece. Suratım şekilden şekile girer diye mi tiksinecek. Öyle demeyin kendinize. Siz annesiniz, zaten güzelsiniz🤗
Mayasey Handegunas benim izlediklerim hep önünde perde var. Zaten ben bile görmek istemem yani o tarafı 🤣
Sevdaninmucizesi Handegunas normalde bana iğne vurulurken bile bakamaz elimi sıkar çünkü öyle şeyler de dayanamıyor pek evet güzel bir anı olurdu ama kendimizi kasarak olacaksa istemedim şahsen bende ama tbi girebilen eşler varsa güzel birşey
25agustos Handegunas şu an karnıma dokunamıyor bile. Ben çocuk büyüyene kadar alamam kucağıma diyor 😂😂