Mhsnogzby cicekbahcesi_ ben kullandım faydasını gördüm bence yara çatlak olmadı bende bir ay oldu doğum yapalı ayrıca lansinoh krem de kullandım
begumergunn cicekbahcesi_ bende gereksiz bulanlardanım bana hiç faydası olmadı ne yaptıysam çözüm olmadı çok gögüs acısı çektim
eslem2121 cicekbahcesi_ yani kesinlik yok cnm kişiden kişiye bünyeden bünyeye göre değişiiyor benim mesela ilk bebişte lazımdı ikincisinde hiç lazım olmadı
beyzahemsre Bence kesinlikle almalısınız ben krem sürüp üzerine gümüş kapak kapatıyordum hiç sıkıntı yaşamadım hep nemli kaldı çok kişi gereksiz demişti ama iyi ki almışım
begumergunn eslem2121 bende en son çareyi saf lanolinde buldum o kadar şey denedim hiç biri fayda etmedi
begumergunn eslem2121 evet bizde eczaneden almıştık ama böyle kapalı kutu değil eczacı plastik kutuya koyup vermişti tabi 4 sene önce kullandım ben şimdi internette falan satışı var o zaman zor bulunuyordu kokusu nasıldı onu söylersen anlarım 😂😂
hamcokelek33 cicekbahcesi_ yaşadığınız yerde ebebek falan varsa almaya gerek yok bence acil bir durumda lazım olursa alırsınız. Ben almadım kullanmama da gerek kalmadı
Nazlimom cicekbahcesi_ tabiki almalısınız ilk aylarda resmen yapışık gezdik gümüş kapaklarla hiç yara falan olmadı 2. Doğurursam ilk işim gümüş kapak almış olmak🤣
sirius8 cicekbahcesi_ ben çok faydasını gördüm göğüs uçlarım aşırı çatlamıştı ve ilk zamanlar kanıyordu. Krem sürüp gümüş kapak kapatıyordum çok iyi geliyordu birde o acıyla sütyen değerse yapışıyor ona daha çok alıyor çünkü kapak olunca ucunu koruyor