gorkemakdmr Bgn yüksek tansiyondan yatış verdiler 1 parmak kadar açık var dedi eğer tansiyonların yüksek seyrederse 37 hafta alırız doğuma dediler var mı yaşayan bu durumu
Anneadayiozlem gorkemakdmr benim açıklık yoktu ama yüksek tansiyon zehirlenme riskinden dolayı tedavi gördüm kaç haftalıısınız
zeyynb gorkemakdmr benimde tansiyonum yükseldi 2 gün takip ettiler düşmeyince suni sancı verdiler 3 gün doğum başlasın diye. Açıklık 3 günde 6 cm oldu 3. Gün sezaryene aldılar 38+3te doğdu bebeğim.
twobabymomm gorkemakdmr 37 hafta 5 günlükken doğum yaptım suni sancı ile bebeğimin kilosu geriden geliyordu tansiyonda zarar verdiği için aldılar
gorkemakdmr Anneadayiozlem 35+6 bebeğin doppler iyi kan akımları iyi haftası ile uyumlu çok şükür herşeyi benim bir sancım yok sadece ciğer geliştirci iğne yaptılar 1 doz 3×1 şeklinde alfamet başlandı hastane yatış verdi takip ediliyor
rumeysa_ttkrky16 Benimde vardı 2. Dogumda en yüksek 14 oluyodu ama idrarda protein de çıkınca bebeisde de 2 hafta geriden geliyorum takip için yatmistim 1 hafta 35. Haftamda kendi sancim geldi normal doğum oldu bide iki doz ciğer geliştirici yapmiardi
Busraatpl gorkemakdmr haftanız iyi korkmayın, kan akımları falanda iyi demişsiniz. gözlem altında tutulup tansiyon takibi yapılır.
Anneadayiozlem gorkemakdmr oh iyi iyi çok şükür hafta olarak geride değilsininiz ciğer geliştiricinde tedbir amaçlıdır siz sadece bu durumda kendinizi takip edin yatış vermeleri de tedbir amaçlıdır he doğum da olabilir ama herşeyi haftasıyla uyumluysa dediğiniz gibi korkmayın sadece birazcık erken kavuşmuş olursunuz ben alfabeyi günde 5 kere alıyordum son hafta
rumeysa_ttkrky16 gorkemakdmr ilerleyen günlerde yaparlar inşallah biranonce olur dogumunuz fazla yatmadan en yüksek kaça çıkıyor tansiyon birde alfamet içince normale iniyormu yoksa yine çıkıyor mu
gorkemakdmr Busraatpl aynen öyle şuan alfamet başladılar 3×1 şeklinde adalat kullanıyordum 2 ye çıkardılar her ihtimale karşı ciğer geliştirisi vurdular dün kızçemin gelmeye hiç niyeti yok iyi bence keyfi şu an zamanında gelsinler herkesin yavrusu
gorkemakdmr Anneadayiozlem anladım benim kardiyoleji doktoeum holter sonuçlarımda tansiyon sınır da demişti adalat başlamıştı
gorkemakdmr Anneadayiozlem hastaneden çıkıyım birdaha doğum yapana kadar gelmiycem doğum yapacağım hastaneye veya hastane değişikli yapcam bu haftadan sonra
Anneadayiozlem gorkemakdmr neden birnsorun mu yaşadınız acaba tehlikeli durumlarda hastane doktor değiştirmemek daha iyi kabul görme durumunuz da sıkıntılı kabul etmeyebilirler belirli haftadan sonra risk olmasa da pek kabul etmiyorlar
gorkemakdmr rumeysa_ttkrky16 alfametle normal değere biniyor artı adalat kullanıyorum ciger geliştiriçin de 2.ci dozunu vurdular bugün
gorkemakdmr gsylr06 kilo gebe kaldığım için zorbalandığım gebe olarak değilde hasta gözü ile bakalına bir hastane malesef
gorkemakdmr Anneadayiozlem 20 haftadan bu yana zorbalandığım bi yerde doğum yapmak sıkıntı sadece tansiyon bu hastanede yüksek