Gunay1990 Meraba eylul anneleri. Bebegin cinsiyyetini oyrenen oldumu? Eylulde kizmi cok erkekmi bakalim) bide yasinizida yazarsaniz sevinirem. Bende yash 28. Erkege benziyor Dedi doktor. Ama Kesin deyil dedi.
Sirincili Gunay1990 canım benim 12 hafta oldu yaşım 26. Bu hafta içi gidicez bakalım tahminde bulunacak mı🤷🏼♀️ Bulunsa bile erken olduğu için yanılma olur diyorlar ne bileyim🤷🏼♀️
afra_ozden Gunay1990 19 yşındayım yüzde 80 erkek dedi doktor 14+5 günlük hamileyim eylülün 4 ünde gelicek bebişim inşallah 😍
ikicocuklubiranne Gunay1990 henüz öğrenemedik haftaya ikilide bakalım dedi doktorum ama son gittiğim kontrolde 10. Haftamdı nedense kız gibi hissediyorum dedi bakalım sonuç ne olacak 😊
Haribo42 Gunay1990 ayy herkeste bi tahmin çatlicam ben ya meraktan .. 24 yaşındayım bari ne hissettiğimi yazim:)) oğluşum olucak bence😂
Saratln Haribo42 valla canım ben hissetmiştim o yüzden duyunca şaşırmadım. Kız olsaydı şaşırırdım vallahi..😄😄
Gunay1990 Mlssa ben hesapla hamile kaldim. Doktorum yasima gore hesap yapmiwdi. 28 yawindasin shu ayda hamile kalirsan erkek demiwdi o yuzden yasi sordum😲😲
Asdjasdj34 Gunay1990 yasımı söylemeyeyim yoksa linç ederler beni 😂😂😂 Allah izin verirse 25eylül insAllah 3.sezeryan olacak
Asdjasdj34 Gunay1990 suan 11 haftalığız 13 de gideceğiz bakalım ama hep kız hissediyorum ve herkes kız bekliyor bakalım 😍
Mervednr Bende 23 yaşındayım kız gibi hissediyorum ama Çarşamba belli olur umarım ikili tarama var bakalım nasip 😊