Rrraaaiiinnn Merhaba hanımlar doktor catlak kremi li araç veya mustela önerdi su an maaş almamiza zaman olduğu için bu krem paralarini verecek durumum söz konusu değil. Cildimi nemli tutsun diye neutrogena vücut kremim vardı onu sürüyorum ama yağ alayım onların fiyatı uygun diye düşündüm badem yagi tüylenme yapıyormuş hindistan cevizi yagi duydum kullanan var mı fiyatları uygun ama alsam mustela veya lierac gbi catlak önleyici olur mu ?
Salmanc Rrraaaiiinnn hindistan cevizi yağıda tüylenme yapar tüğ köklerini besler saçıma kullanıyorum düzenli saçım hem uzadı hem yeni saçlar çıktı hintli kadınların metrelik saçları bu yağla oluyor zeytin yağı sür durumun yoksa şuan
Kurall Rrraaaiiinnn 27 haftalık hamileyim vazelin bebek yağı kullanıyorum biraz zaman geçtikten sonra zeytin yağı kullanmaya basliycam hakiki
Kubrafatih Rrraaaiiinnn ben hindistan cevizi yağı kullanıyorum hiç tüylenme falan yapmadı. Saç derisiyle normal göbek basen derin farklı olduğundan saça bakım yapıyor olabilir bu yağda
Rrraaaiiinnn Salmanc zeytinyağı bahcemizdeki zeytinlerden yapılan var. Çok yağlı olup bulaşmasın diye açıkçası bu seçeneği düşünmemiştim. Bebek yagi olur mi acaba ki siz ne kullanıyorsunuz catlak icin
Handegunas Kakao yağı ve badem yağını karıştırdım onu kullanıyorum. 1 ay oldu tüylenme yapmadı inşallah yapmaz 😅
Rrraaaiiinnn Kurall vazelin bebek için olani var ben hep ellerime surerim ondan alırım . Vucuduma dusunmedim acikcasi zeytinyagi bahcenizdeki zeytinlersen var ama cok yag olup etraf batar diye dusunmemistim :/
Gzmcnrates Ben vazelin kullanıyorum canım annemde vazelin kullanmış iki dogumda hıc catlagı olmamış doktorum annende olmazsa sendede olmaz zaten vazeline devam et dedi 31+5 haftalığım daha catlagımda olmadı yanlız cok yaglı oldugu için kıyefetlerin biraz batabiliyo gece sürüyorum o yüzden yıkanıncada cıkıyo
Glnsn Rrraaaiiinnn susam yağı kullanıyorum 39. Haftaya girdim çok faydasını gördüm ben. Doktorum önerdi pahalı kremlerle aynı etkiyi yapar sonuçta derinin nemli olması gerekir dedi. Hiç çatlak olmadı.tavsiye ederim
AlininAysesii Başlarda Hindistan cevizi yağı kullandım vr çatladım 3 ayrı yerden, sonra hemen lierac aldım yayılmasın diye. Hindistan cevizi yağı da pahalıydı, ucuz bi şey olmamasına rağmen çatlattı beni. Yağa para vereceğine uygun bi zamanında lierac al bence.
Rrraaaiiinnn AlininAysesii lierac ve mustela bazi bayanlarda catlak olusmasini onlememis ama yine de onlari alcam nasipse mecbur alana kadr vucudum nemlensin diye yag süreyim kurumasın diye düşündüm ne yagi surcem ama kararsız kaldım
Salmanc Rrraaaiiinnn ben frei öl markasını kullanıyorum indirimde aldm indirime girmeseydi bio oil alacaktım . Zeytin yağı da tabiki olur yapış yapış yapmayacaksn sonuçta yedireceksn üzerine atletini çekersn
Kurall Rrraaaiiinnn vala vazelinden çok memnun kaldım ben zeytin yağın da faydasının olacağini düşünüyorum bence denemelisiniz bosyere kremlere dünya kadar para vermenin manasi yok zaten doktorlar anlaştığı firmaların kremlerini öneriyor gerçekten çatlak önlediğini düşündükleri kremi onermiyorlar
Glnsn Rrraaaiiinnn her vücut yapısı aynı olmuyor ama ben kullandım hiç çatlağım yok bi demeyin. Ben her gün sürmeye özen gösteriyorum umarım sizin de işinizi görür. Diğer kremler çok masraflı çünkü
AlininAysesii Rrraaaiiinnn Ben farkettiğimde küçüktü çatlaklar Allah’tan, yayılmasını önledi en azından, belki sen de yağ bile işe yaramaz bilemeyiz bunu ama ben lierac aldım bakalım şimdilik durdu çatlaklar.
Cigdemilkar Rrraaaiiinnn canim ben dogum yaptim hic catlamadim badem yagiyla kakao yagini karistrdim kullandim birazda bunye meselesi bence catlicagin varsa her turlu catliyorsun