ikincikezannee Kaç kilo ile hamile kaldınız kaç haftalıksinız kaç kilo aldınız doğumdan sonra gider mi kilolar
kubos_ ikincikezannee ben 58 kiloyla hamile kalmıştım 10 gün önce doğum yaptım 76 kiloyla doğuma girdim 3 gün önce tartıldım 65 kiloya düşmüşüm bile. Doğum kilosunu veremem diye korkuyordum ama sadece doğumdan sonra bile 11 kilo gitmiş😁
Busranur_mnts ikincikezannee biraz fazla gibi geliyo ya ilk gebelik haliyle daha önceden de kilo almadığım için az alırım diye düşünmüştüm 😅 inşallah çabuk veririz kiloları çatlaklar çok oldu onlar bşraz moral bozuyor
MadameTussauds ikincikezannee 8 kilo vermistim ilk 22 hafta sonrada anca bu kadar alabildim cünkü hala ara ara bulantim oluyor cok zor gecti hamileligim günleri sayiyorum artik
mavipinokyo81 17 haftalığım 90 la hamile kaldım 89 kiloyum şu an. Hedefim en fazla 95 le doğuma gitmek
canan_55 ikincikezannee 73 le hamile kalmıştım 26+2 deyim 77 oldum umarım doğumda 5 kilo birden gider 😁
Mavininbiri ikincikezannee 68 kiloydum hamilelikten önce, 9 kg verdim. Şuan 27 haftalık olduk 67kg oldum.
buse76 ikincikezannee bende 85 le kaldım şuan 11 haftalık olacak 3 kg almışım bile moral sıfır ben zayıflamayı planlıyordum hamile kalınca bulantıdan kusmadan ama olmadı sadece ara ara bulantılar var😂galiba diyetisyenle yola devam edeceğim
vahsikelebekk ikincikezannee 37+2yim, 2 kilo aldıydım yine geri vermişim hala hamile kaldığım kilodayım pazartesi doğum var 😂😂
meelltteemm vahsikelebekk ya nasıl oluyor merakımean soruyorum . Karnınız buyudu mu peki ? Hiç kilo almadıysanız bedeninizde nerden baksanız 2-3 kg çocuk olsa o zaman siz kilo vermişsiniz kendinizden ? Yani ben 13 haftaligim bikaç kilo aldım bile . Yeme içmeniz nasıl ?