nononomolfix Kızlar çok merak ettiğim birşey. Boşuna heveslenmeyelim ☺️. Gebe olduğunuzu öğrendiğinizde, kasık ağrısı yaşadınız mı? Yaşadıysanız kramp gibi miydi ,hafif miydi aydınlanalım🌸
superstar_00 nononomolfix ben ilk gebeliğimde o kadar sancı yaşıyordum ki adet ağrısı gibi bildiğiniz. Ben enfeksiyon oldu sanmıştım idrar yolu enfeksiyonu yaşıyordum sık sık normal bildiğiniz adet ağrısı gibiydi.
greybrde nononomolfix 24 yaşında oğlumu kucağıma aldım o yaşıma kadar kaşık ağrısı nedir bilmezdim hatta kaşık neresi onu bile yanlış bilirmişim adetim gecikti 9 gün sağlık ocağından kan verim yarın gidiyimde dedim gecesinde tatlı tatlı kasıklarım ağrıdı ama kısa vadeli bir geliyor bir gidiyordu ne alaka buraların gıdıklanır gibi neden ağrıyor dedim meğer o kısımlar kasıkmış vede hamileymişim testte hemen çıkmıştı benim mesela 🤣 şuan kızıma hamileyim 27 yaşındayım ama hiç ağrımadı başlarda 37. Haftadayız şuan artık ağırlaştıkça yeni yeni ağrıyor
sunbloom123 nononomolfix felaket bir bel ağrısı yaşadım otursam oturamıyodum kalksam kalkamıyodum resmen regl olcam gecikmişti ondan dolayı sanmıştım çok şükür test yaptım hamile olduğumu öğrendim 🤲
vahsikelebekk Adet ağrısı +aşağı baskı şeklinde oldu ikisinde de ve farklı bi doluluk hissi gaz desem değil enteresandı😅
busonryavrusu nononomolfix Regl başlamadan bi kaç gün önceden başlardı benim ağrılarım hafif hafif ben su torbasıyla ilaçla beklemedeydim reglimi ama olmadım hamileymişim meğer ben bu ağrılar olunca dedim yine olmadı bu ay da ,aynı regl olucakmışsın gibi oluyor
Havin49_ nononomolfix benim ilk oğlumda hamile olduğumu bilmiyordum regl aşırı ağrılı geçiyor benim annemlere gitmiştim daha üç gün vardı ama dayanılmaz bi kaşık ağrısı be akıntı vardı doktor a gittim işte test fln alalım dedi sonra muayene ederken rahim duvarın çok kalın hamile olabilir misn dedi bilmiyorum hocam dedim test yaptık 101 çıktı
Burcu__0506 nononomolfix şiddetli değil ama ara ara batma tarzında kasık ağrım oluyor gecikmemin 2.ci günü daha test yapmadım bel ve sırt ağrısı daha çok bende ya 😏