senos15 Superisibeyza canım o kordon net devamı var bakarsan ama bu erkek ihtimalini değiştirmez farklı açıyla bakmak lazım kızda olabilir
Eren1 babymom2026 ya ekran alıcam inşAllah herkes kız dedimdoktorda kız dedi ben erekek hissedıyorum halen bilmiyorum böyle söyleyınce sen birde @senos15 heveslendim bırde bırkaç kişi var diğerleri aklımda değil suan hep gerisi kkz dedi
senos15 Eren1 banada 12 haftada erkek dedi am ben hep kız hissediyorum hamileliğimin başından beri 12. Haftada yanılma çok oluyormuş bende bekliyorum 16 ya kadar kesinleşir canım ama bana erkek dediğinde de bacak arası boştu nasıl erkek dedi anlamadım
Eren1 senos15 hayırlısı olsun cnm gerçekten benımkı 18 de dedi kız diye bilmiyorum çok heveslendim erkek deyincede sizde
senos15 Eren1 bu fotoğraflarda cinsiyet ile ilgili yorum yapamam canım çünkü görünmüyor kafa yapısına göre yorumlayanlar var ama ben hem oğlumun hem kızımın fotoğraflarına baktığımda kafa yapıları aynı
Eren1 senos15 valla cnm evet eskı doktorumda böyle dedi renkliye ayrımtılıya gir dedi bende vıdeodan kırptıklarımla sankı bacak arsnda arkadan hafiften sanıyelık gözüküyor gibi geldi yukarda ilk yolladığımda