MuallaS Jrnfudjrjr hahaha inanın bende öyleyim yapasım da yok açıkcası ,inşallah bizi daha fazla yormadan gelirler🤲🏼🥲
ikiprensannesii_ Ruruu 22 aralikta bekliyordum sürpriz bir şekilde 29 Kasım’da geldi minik paşam yanımda değil kuvezde şuan hayırlısıyla bu hafta kucağıma Alaçam inşallah
Papatyam7134 38+5 oldum ama bende de hiçbir ses yok artık moralim çok bozulmaya başladı. Sizde durumlar nasıl
Ruruu aylininoglu biz de bugun 40+0 olduk tik yok 🥹🤷♀️ hayirlisi bakalim insaAllah suni sanciya gerek kalmaz ondan korkuyorum
Cmleszr 36+4 de gelmek istedi güzel oğlum , bu gün 9 günlük olduk tahmini 15-17 aralık gibi beklerken 5 aralıkda geldi 🥰 kontrol diye gittik su gelişi ve azlığı ile sezeryenle dünyaya geldi iki gün küvezde kaldı çok şükür şimdi kollarımda 💙
Anne343434 Son 6 gün sancı nasıl geliyor bilmiyorum ilk doğumda suni aldım geldi gitmedi sancılar ne yaşadım blmyorum dakika tut diyorlar bunda anlasam tutucam da 2 gündür bebeğim inanılmaz kasılıyor resmen tüm gücüyle kendini aşağı doğru yönlendiriyor yarım saat öncede bel ağrısı ile uyandım benim gibi olan varmı bu sefer doğum mu Aceba
Ruruu Papatyam7134 kisinin durumuna gore degisiyor ben en son 3 hafta once gittim bana 40+6’da hala dogmamis olursa o gun su numaraya ulas dediler ben Fransadayim :)
Gizemuy Ruruu sancım ve açıklık sabahki ile aynı, şimdi hastaneden dönüyoruz. Suyum kanamam gelir ve sancı şiddetlenirse tekrar gelmemi söylediler. 1 cm açıklık için bu sancı çok fazla Allah yardımcımız olsun